> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 17, 2010

TERjumpa Hanis Zalikha,berTweeting,Lepak2,Mengidam dan akhirnya........................HAMPA!=(

Salam!Wuuuit,first time kott ni kasik salam kat belog sendirik..ekekekek.Takpa benda baik.Yang penting niat baik dah ada..ekekekek.Insyaallah berterusan...cayok!Ni nak habaq..tataula cukop HOT ke tak untuk hari jemaat yang permai neh..Tak kire nak cerita gak!.Semalam si fomfuan pecinta PINK tu ajak aku melepet kat CB after office.Quite lewat aku keluar.Biasala melayan bossi yang dah nak pi bercuti,macam2la songehnya.We both decided just lepak nearby,kat Empire  ja so senang for both nak balik..Tenga2 nak order es blended faberet..aku ternampak kelibat sumone yang sangatLAH aku rasa familiar..nak tau sapa?????HOT STUFF weiii!Yang BESTnya...dia siap reply tweeet aku tuh..wootwoot!^_^



Minah kiuut yang Top 10 in Malaysia woh brtweeting ngan aku..tokti pun kalah ngan dia oke!Tak caya?Haa..tengok sini..tak pun sini...ngko ado???Aku bagitau si elly (si perempuan PINK itu) yang aku nampak si hanis lepak kat luar..Apalagi,tergedik2la dia nak amek gambo.Da siap kamere segala...tapi dua maluk *LEMPANG*...abeh camno????Duk jelingla dari dalam cb sampai ke sudah!Rugi2 -__-


 
Yang pasti (haha SPOTTED) nampak si Hanis bawak paperbag Dorothy Perkin(betul ke cik hanis?)..Huii,sale ka?Trus otomatik ingat SALE...ahahahahah.Senget2.Wey,ape ngko ingat si Hanis tu sengkek ker?Soping time2 SALE ja..ka?Dey,she one of the TOP 10..remember????Yang pasti memang melepasla chance nak bergambo bergedik ngan hanis as she tweeted back yang dia dah balik...sobsob.Padan muka!Tula...malu tak bertempat lagik!Demi nak kasik tak(LAH) rasa ralat tu menguasai diri,kami pun menyinggahla,cuci2 mata kat Dorothy Perkin...kata nampak hanis bawak paperbag kedai neh..haruuuus SINGGAH oke!(memang SALE ngko!50% lagikkkk) Then kami jengah butik COACH yang baru bukak last weekend.Wuuii,depa tenga WINTER salela pulak..adooi!Tak tahan godaan pi masok GUESS pulak...selak2,belek2..semuala ado leopard print.So 'IN' eh this design nowadays??"Kenyang" me'window shopping'...apalagi balikla.*excuse me..we all ingat anak GAK k..*.Tada membeli,tada fund...OKE?


Sampai umah,ntah hape mimpi teringin plak nak makan si Tako Tao neh..berkejaranla aku ke jasko Alpha Angle merempit.Jam dah pukul 9.30pm wei,musti da nak tutop,kerr DAH tutop??Dengan tawakal pergi n sampai betul2 akak gerai tu tengah buat for the LAST one..habiss,melepas lagi...sobsob..Lambat 5min ja kott??Sedey..so sebagai mem"balas DENDAM cos tak dapat aku beli ni sebagai ganti...ahahahaha.Gilos,ngan tako tao pun nak balas dendam....


Sudahnya aku membeli sushi yang 30% off as dinner tuk malam tadi.Siap beli chopstick tu yang tak tahan.Kunun2 nak feeling2la time makan!Jadikla..kan,makanan JAPANESE gak perrr.Ahahahahaha...sahla aku SENGET malam tu!Oke...citer da abes sambung petang sikit..ker malam?Tak kesahla..TGIF!^_^

10 comments:

edlidza said...

bluekkssss skung layan sushi :P

darkbatman said...

hahaha.. best nye..
tp kelakarla.. bile tgk beg dorothy perkin bru ingat sopping..pompuan2..hehee

era_zierah said...

hanis 2 ok je kalo u jmpe die,..
sbb ms kat kmpus pon, ngn sume org die ramah...
;)

Fida Ghazi said...

eh.. siang tadi aku yg kat Alpha Angle tu beli Tako Tao.. ahahaha..

takpe.. aku dah makan utk kau ye.. on behalf.. boley??

Call me apples,call me dia.. said...

Elly : Eh..bukan ngko ke SIFUnye??agagagaga

Bro dark : Ape yang best..?:p
Tak baek tau cakap kelaka2.Tunggula bro ade gepren nanti...eh bukan dah ader ker?jengjengjneg

era : Tula..memang ok ja rasa.Tapi kamik ar maluk2 kambeng..RUGI sudey

Fida : Kamooo jaat!Takpe2 sok aku buat sesi 'balas dendam' sendirik..ekekekeke

Pink Pearl Lady said...

hai,sifat peramah memang orang suka tp jgn terlebih sudah...

Mizz Dayana said...

nak sushi. :)

Anonymous said...

Yοur style iѕ unique comparеd to other peοple Ӏ have read stuff from.
Thanks for posting when you haνe the oppoгtunitу, Guess I'll just book mark this site.

my homepage ... iphone repair
My web page : iphone repair petaling jaya

Anonymous said...

Thаnks for οnе's marvelous posting! I really enjoyed reading it, you're a greаt author.
I wіll make sure to boοkmаrk уour blog anԁ wіll
eventuаlly сomе back somedaу. I ωаnt
tо enсourage уоu to definitely cοntіnuе уοuг greаt writing,
hаve a nice ωeеkend!

my blοg :: iphonefix

Anonymous said...

I love youг blog.. ѵerу nice сolors
& thеme. Dіd you dеsign thiѕ wеbsitе yourѕelf or
did уou hire someonе tο dο it for you?
Plz аnswer baсk aѕ I'm looking to create my own blog and would like to know where u got this from. many thanks

my weblog - iphonefix

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!