Posts

Showing posts from 2016

Rindu seorang blogger *yang pencen sekejap*

Rindunya nak berblogging macam dulu-dulu!
Nak salahkan siapa...? Salah diri sendirila.. My bad....banyak sangat bagi alasan. Nearly four years.. Tebiar terbengkalai..
Update intagram, bole pulak rajin..kan? Apepuntakbole -______-
Recently.. Aku dah start blogwalking balik.. Rindu nak jengah blog-blog kesukaan..and blog kawan-kawan
Yes. Media social are spreading.. FB takyah cakapla..kan? Dengan #instagram (which really took over our life like alot kot!*baik ngaku!*)nya, tu belom lagi #snapchat lah, #twitter lah, #wechat and #whatsapp.. And tak salah rasanya kalau aku cakap yang all these new apps, new platform of so called social media has taken over our life! Setuju..tak? Berapa banyak blog2 yg ter'kubur' semenjak datangnya Instagram? I know I am one of it.. Semua pun nak masuk insta *tepuk kepala sendiri!* But to those yang memang azali blogger, or penah berblogging will knowla what i mean and how blogging world totally different from all those yang aku mentioned ealier. Langit ngan bumi kot!
Mem…