Posts

Showing posts from March, 2012

Sharing is always caring :)

Ternampak this copied status posted at one of my ex-matriculation's friend FB wall.I felt immediately connected to it.So m sharing it with you guys now.

Benda baik......harus dikongsi..kan?  :)

"I don't have an amazing figure or a flat stomach. I'm far from being considered a model but,  I'm me. I eat food. I have curves. I have more fat than I should. I have scars because I have  a history. Some people love me, some people like me, some people hate me . I have done  good. I have done bad. I love my pj's and I go without makeup and sometimes don't get my  hair done. I'm random and crazy. I don't pretend to be someone I'm not. I am who I am, you  can love me or not. I won't change!! But will change in order to improve myself (Muhasabbah  diri) And if I love you, I do it with my whole Heart!! I make no apologies for the way I am." :)

Bila rindu itu datang..ptuuuih!

Image
Lama sungguhla aku tak layan kesukaan aku yang satu neh.

Ni stock yang a bit "high class" la.Stock buh dalam cawan polistrine.Siap ade gamba maskot lagi.Jumpa benda sedap ni masa merayap mencarik barangnyer en.lola kat MidValley sabtu kelmarin.Rasa dia perrrrrrgh,memang tak larilah!SODAP banget!

Tapi still takleh celen yang original punyalah.Kat mana.....?Petaling Streetla,opkos!Ingat lagi masa zaman duduk dekat rumah setinggan seberang pudu dulu,time aku kecik2..dalam umor pat lima tahun macamtu..selalu teman mak aku menghantar kuih untuk berjualan.Penat berjalan pi singgah kat gerai yang ada kat P.S(Petaling Street) tu layan semangkuk dua air mata kucing yang sejuk dulu baru jalan balik ke rumah.
Dolu2 mane ade bekas2 cawan polistrine neh.Kalo nak minum kat situ,dolu2 depa serve dalam mangkuk besi(tataula sekarang adelagi ke tak.Rasanya dah guna polistrine jugak kott,even tuk minum kat situ).Best wohh!Tengah2 panas terik minum.Sojuk2,manis2,lemak2 cukop la syarat segala!Terin…

Yang wajib

Image
Aku nak cakap tima kasih bebanyakkat korang yang sudi lagi jengah  ke belog aku yang dah naik bersawang neh.Haih.Cerita banyak nak share.Buah kepala,idea membuak2 tapi tula..
Asal aku on jer lappy aku bukak draft dengan selaju itew jugakla jari aku ni klik lagi satu tab bukak facebook n godek button game Bejeweled...acaner?Sampai tengah malam pun sanggup!Wajib dah tetiap malam!


Haih...lagi satu menda alah kat ateh ni...Hari2 wajib!Berbijik2 pun sanggup telan...tapi takla berbijik2..sebijik ja pagi then sebijik malam..heeh.Bau.aroma dia...mmmhmmm,mabeles!


Published with Blogger-droid v2.0.4

My Not-So-Wordless Wednesday : Stilleto bergerak??

Image
Caught on act!

Interested...anyone???? :)

Ouuuh aku tergoda..aku tergoda terkeciwa..kah??

Image
Terbaca entri dari cik manis Hanis Zalikha la neh.Terus laju2 taip address web Azorias..Huwaaaaaaa mak ade jumpa MAAAAAAAAAAAAAAnyak paling yang TERbekenan di hati acaner neh?????Cik "B" dahla tak kunjung2 tiba lagi...ooouh stress!
HELP!Sumpah aiiii TERGODA!

Cerla imajin yang jeling tu ai..oops with hijab n adela pants nyer okeh..SUMPAH hot! hehe

Kalo ai pakai yang neh...konpem doploh kali lagi AYU lagi model tu..kheeeen?*oke muntah sekarang*

Sweeeeeeet banget kheeen kalo ai pakai?????wuwuwuwuwuwuwuwwuwuwuwuwu

Sekali pandang cute,dua kali pandang cam skema la pulok.....acaner? Hmmmmm.Hujung2 gamba ni baru aku perasan,apekess semua yang aku pilih ni ala2 kaler "mendung berarak kelabu" eyh??"Pembawakan" kan kah???Agagagagagagagaga
DULIK.Cik "B" aku tunggggggggggu ko datang!*tetibe*


My Not-So-Wordless Wednesday : Wannabe

Image
Ade gaye mak datin buyung dok??agagagagaga