> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 11, 2010

Muka yang banyak lagi!

Setiap kali melepak,chillin' out(wahh gitu!) or lunchy di favourite spot,adelah sangat wajib untuk aku melayan magazine2 depa 'landing'kan di situ..Tambah2 magazine neh.Majalah muka yang banyak!Eh,eh jap FACES dalam malay (hamoi...malay!)maknanya muka yang banyak...kan?So betulla...kan??*LEMPANG sampai lebam* Kata pecinta mag.opps ulat buku(LAH sangat)...kan?Sangat wajib hoke."Membaca itew jambatan ilmu...tau!"*oke muntoh!* 


FACES november issue credit to gorjes!

Tak sempat pemalas giler nak snap gamba.So pinjam pics then credit balik kat owner belog tu,kire aci..kan,kan,kan?*HINE oke*FACES bolan November kali neh gune Jazz kaler biru yang hot as kaber model dia.Sekali tengok da macam motor trader punya magazine..kan?*baek angguk,kang aku ngamuk kang!*Tak kesah ar yang penting fwee(read:free)..miahahahahahah.Kenapa aku sokmola mencarik mag.neh??*perlu ke aku nak cerita satu2.oke,jangan muntah plak nanti..u asked for IT.Eh,adeke ko asked..?POYO*Tak payah citer berjela,yang pasti kalo benda2 fwee cenggini konpom semua orang sukak gilak2..kan,kan,kan?(janganLAH nak kentong).Yang manatau amekla for free,but then kalo penyegan,(LAH kunun)tamo amek...ko rugi woh!^_^ weeeeee.Apesal aku leh dapat fwee?Ntah memang fwee jerk selamahariniakudukngamekkatCBtuh.Depataktanyaapa2pung....Ker cos aku ader 'share' ngan CB???*perasan tahap CIPAN tahu!*Okela2,esok aku tanyala bole ke sesajork amek.Best tau tak magazine neh.Banyak giler contest yang macam peanut!Aku selalu gak join..and 'untung sabut' aku adela sekalik tuh 'mendapat'..Bukan kat mag.neh ja,mag.all time fav.akuneh pun ada rezeki terpijak..alhamdulillah.Sangat syiiiiok!


pssst...abang "batmangelap" pinjam gamba eh..macih!^_^

Tambah menarik,tertarik lagi da bomla untuk aku meneruskan pembacaan (wahh ayat ko!) aku di tengah2 waktu lunchy haritu bile tenampak title page kat dalamnye "10 HOTTEST BLOGGERS"...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoh!*ko kire bape banyak 'a' yang ada,lametu jugak ar aku melopong oke!*BLOGGERS!Teruja sungguh lately2 neh bila aku nampak ayat yang ade 8 huruf tu.*kau bloggerKAH??*Eh,tak ar.Aku 'babler'.Puas ati??*emo plak*Bukan apa,seronots oke.Bangge sehh,biler komuniti bloggers latety neh menonjol.Kewujudan bloggers di acknowledged.They NOTICED us!(us??tetiba jadik US)Yupe thats the best way to put it!^_^.Public sekarang da sedar betapa powerfulnya kuasa blogger.Yang aku perasan or da alami sendiri,kalo ada apa2 jerk launching new product,be it apepunla,makanan ka,new restaurant ka,boutique ka...konpem akan ada bloggers dijemput sama.^_^.Abeh tak banggakah wahai blogger2 perahsantan di lua sana ??



Syiook ooh kalo baca artikel yang ade cerite kite kat dalam..kan bro?
*JELES gile vavi(pinjam ayat minah hot ineh)!*

Oke.Da da TERsangap melalut akuneh.Mojo berblogging da datang balikla tu(kot).Cukop2.Bawa bertenang tendang.Reasons why aku eksited sangat ngan FACES bulan november neh sampai aku shout2kan*gedikkan?* kat belog PD,bro 'batmangelap' sama belog si minah hot yang A MUST READ untuk aku hari2tu is becos they been featured as one of that 10 HOTTEST BLOGGERS article!!!!I been reading em' all this time opcosla aku eksited.Tapi pelik gak.Awat kak red tarak eh?*depa kire HOTTEST tu yang mude belia jerk eh?*But apepun the best part of this was that aku guessed most of them tataupun yang that article tu da keluar.Macam bro 'batmangelap' nehla.Siap 'kipas' aku sisweetapentah cos aku inform dia about the article(wajib framekan oke!).Maluk ai tau!^_^ Ade another 7 top bloggers lain kat dalam article tu.Muke2 yang banget familiar kat Nuffnang community.Nak tau kalu,pi carik sendiriklaari  ar.Abeh satu2 aku belek,memang GIGIH ar depa2 neh.Satu jer yang aku bole summarized dari semua bloggers yang featured....mane ade cara senang nak jadi senang.Onething about blogging neh,you have to have passion.Minat kena lebih,then rest(like money ka,fame) will come in to your way.Itu ramai top bloggers cakap ar dalam tips berblogging depa...and kena RAJIN!Usaha tangga Kejayaan,tahu?Bukan usaha nak jatuhkan orang yerk..Gambate!Cayok!



9 comments:

Sharinginfoz said...

memang hot le si batman ni

Skyline Nuffnang Premiere Screening

appledia said...

Hot..jangan tak hot ^_6

Tikkoss said...

aku suka benda panas .. :P

appledia said...

Tikkos : Demam panas..suke dak?Hikhikhik ^_^

Tn.Punya said...

bro darkbatman ni memang cool.. tau2 masuk majalah je..hehehe terbaik

darkbatman said...

hahahaa.. tau xpe.. mmg xtau pun article 2 dh keluar cz ingat ade yg inform..klau x sampai sudah xtau.ahahah.btw, thx cz link.. see ur comment kt PD. peminat setia dia ehh? shud be la cz dia sgt cantik n low profile..hoho

appledia said...

Tn.Punya : Setuju2,cool abes..kan?

en.darkbatman : Alah,kalo bukan kite musti ade oang len bagitau punye.en.darkbatmankan femes..^_^
Link..?^_^ u link me i link uLAH
Oang femes link kite bangge oops terharu tau!*kembang jap!*Iyeh,minat PD banget!^_^ kiutkan minah tu?Sukak gilak2!

kak ina kl said...

memang mereka ambil yang handsome dan muda belia..yang dah kertu tak kot

Anonymous said...

Thanks very good for report, I follow your blog

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!