> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 04, 2010

My 1ST BLOGGER EVENT : Sa Sa Colors & Fragrance Awards Prize Presentation & Media Event - Part1

Seperti yang dijanjikan.. akhirnya setel gak aku megedit piccas sama entri untuk event Sa Sa yang aku pi last week.Seronot memangla seronot,yang tak seronotnyer part pun ader gak,but that one tolak tepila ha...Lagipun kata first offical event as blogger(eceh),tadak kawan pun menyumbang kot...Apepun "Yang penting kita enjoi!!" Bak kata ambassador Sa Sa...kan?(hape..blurr?Weh nikan ayat si nora danish dalam citer PUTERI...tatau ka??adehla...).


Yupe this was chubby n demok me at the event entrance.En.lola suka naa gamba neh."Cantik hot" katanya..dia kata okeh,BUKAN aku kata *Sile MUNTAH beramai2* See that polka dot lady?Thats vic from Sa Sa^_^.She is the one who invited me to this eventlorr.Cute petite lady.Aku sampai da lebeh 5minit dari pukul 3.Ingatkan event da start.Cuak giler okeh.Naseb sampai2 jek kat registration konter ramai duk mingle2 mengambik gambo.Yang syiok time nak sign-in tu nampak name 'akak' yang paling first.Terasa perasan glam VIP kejap.^_^


Ya ampun..pesaila aku nampak gedemps giler dalm sumer gamba2 neh??Gasakla yang fhenting glam nyah!Posing sampai muntah adela sangat wajib biler ko aku gi memane event ya kengkawans.Waima propsnya hanya tiang letrik pun,ko aku WAJIB begamba,posing baeeek punya ngan tiang itu okeh!Tapi seyes banyak giler gamba event yang aku snap aritu.So kenela aku tepek kat dua entri,kalo tak memang tak celuih (read:muat) ar satu entri weh!Kang ader plak yang juling mata duk menyen'scroll' entri aku yang berjela kang.So sabar ek.

The hot one goes FIRST.The ONES with celebsla off course!The so called Sa Sa’s Colors & Fragrance Fair & Awards Prize Presentation & Media Event neh was held at Sunway Pyramid concourse area.Betul2 kat kat pintu gerbang tu ko turun bawah ja,konfem nampak booth Sa Sa yang kaler fhink kat bawah.Depa open booth tu sampai semalam(3rd Oct).Siap bole mintak BC(read : beauty consultant) kat situ make-upkan.Soploh hinggit(ni kawan aku cakapla)jek sekali tenyeh.


First celebrity yang aku jumpa.Couple yang very da adorable.KIut n cahrming!^_^ Sazzy Falak and Nash(Nazril Idrus)the hubby.Mereka ni sporting abes!Bole tak tenga2 pose untuk shoot pix neh,si nazril tu bole tanya aku....

"Sapatu...?" Nash nodding (sort of pointing) at laki ai


"My husband"


"Laaaaa..kenapa u botakkan kepala dia?Nampak ganas." terasa nak fhitam jap!


"Ha...tadek.Bukan ai,dia yang botakkan diri dia sendirik..." jawab aku sambil kontrol ayu *pleaseeeeeeLAH*

"Eh,ok per botak.Ai suruh dia botak (pointing to Nash) asikla tanak..Handsome per botak macho macam komando tau...." hamek ko setetment Sazzy!


Sebab ko kasik setetment ala2 nak menggodas cakap laki 'mak' cam komando,'mak' peluk ko sampai lemas si genit!Kiut giler minah neh.N not-to-forget gorjes giler!Even petite,haritu dia pakai LBD and rockstar jacket,dah ruper macam rock chic aku tengok.Lagi satu nampak tak.....henbag dia?Chanel kaler merah u!Samekah cam kak red...?Tidakla ku ketahuan.Tapi one thing yang pasti,aku memangla macam terculture shock sekejap campor ngan rasa macam nak terOMG lima blas kali cos tak sangka this celebs couple 'mesra alam' and bukan kaki kekwat.They treated u like ur their own buddy even baru perst time jumpa!ILuv you bothla^_^ muuuacks!


Kenai tak sapa si baju kuning tu..?Baru siap make-up.Dekat giler ngan aku.Kesimpulannya memang sumer celebs dokek bonar ngan aku!Muahahaha janganla jeles....


Nila ambassador Sa Sa.Si genit Nora Danish.Aku rasa dia neh sama jek kecik macam Sazzy tapi mak ai..heels dia petangtu 4inch ader kot!Santek,kiut juge..tapi takla se'mesra alam' cam sazzy.


Awal Ashari yang sampai last sekalik.Si pompuan baju biru yang sebelahnya tu dukla ngekor si Awal.Pengurusnyakah?Laki siap cakap u kacak tau.Lagi2 ngan rayban tu.Buat laki ai nyirap jeles jek.Nak tanya u beli mana spek hensem tu...bole?*GEDIK* 



Tula suruh amek gamba berdua seganla kunun(ai kanker pemalu orangnya...)nak tanya.So amek dari jauh pun jadikla...*hai sazzy sempat lagi u jeling ai eh*


Farah Asyikin (from one in a million reality show)buat performance for that event.Same tinggi ngan aku jek kelihatannya.Laki aku cakap da macam adik beradik cos outfit kiterang macam sama petang tu....Hine taw!
 

Xandra Ooi yang da macam cleopatra seksi,emcee for the day.Okeh.Enuff for this entri berjela2 dah uuu.Cerita ceriti event aku story mory esok saja wokeh.




nota kaki : Ade gegayer artis tak mak ritu..?*muntoooooh*







7 comments:

Anonymous said...

u looking great

appledia said...

Hey u!Thanks^_^*blushing*

Anonymous said...

really?

Call me apples,call me dia.. said...

Anonymous : Yupe..i really am blushing..cant u see?*blushing still*^_^

Anonymous said...

can feel it:)

Anonymous said...

Aku hanya menambahkan halaman web Anda ke favorit saya. Saya suka membaca posting Anda. Terima kasih!

Anonymous said...

Hi, i think that i saw you visited my web site thus i came to “return
the favor”.I'm attempting to find things to improve my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!
my web page - Read Full Article

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!