> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 07, 2010

MAG madness..??

Penah tak aku citer yang aku neh suka giler membaca?Semua benda yang boleh dibacalah 'selamat'la aku baca.Tak kira benda apa,waima brochure or pamplet carefour mahupun Giant semua pun aku 'layan'.Lawak?Ikutla..yang penting aku suka.Dan bercerita yang paling aku suka,yang tak penah aku miss beli and baca everymonth...is this particular one!


CLEO magazine!

Kim Kardashian jadik cover girl untuk October's Edition.Sure rinie will love if she sees this!Dah lama giler aku duk baca mag yang satu neh tau.Since zaman anak daralah!Sekarang dah jadik mak teruna(read:mak orang) pun masih setia ko.......TAK SESUAI???A.M.K(ade mak kesah??!!!)Eh suke ati makla..da umor pat puloh pun aku nak baca gi mag neh tau!Muahahaha


Seyes dalama aku jadik pembaca tegar CLEO.Dulu aku rajin giler kumpul.Lani da tinggal yang current2 ja.Kalo sebelom neh lebeh 3kotak(kott)semuanya.Ko kirala,dalam setahun ade doblas bulan..CLEO ni kua sebolan sekali.Jadi,tak ke 12 buku gak aku collect lam setahun..?Dari zaman mude belia sampaila da jadik mak teruna sekarang neh..agak2 ko baper ratus bijik da buku aku duk simpan??Memang berkepukla.Berape kali pindah pun aku dukla mengangkut ..last2 pindah umah yang sekarang(almost 2year) aku da tak larat.Da tadek space punya pasal aku campakkan,suruh abang aku pi juai kat recycle centre.Sayang gak..but life goes on...kan?*apekah??*


Aku syok baca CLEO neh bukan aper..cos depa neh banyak kasik tips2 n info yang bergune giler kat fompuan2 regardlessla ko tu anak dara ka,budak sekolah ka,mak oang ka,semuala leh apply!Antaranya...


Tips cemana nak nampak CANTIK *hot2*


Tips nak deal pasal RELATIONSHIP,GENERAL INFOS
And most IMPORTANTLY,yang wajib aku carik,yang dinanti2 is 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


FASHION TIPS!^_^


Freebies pun BANYAK okeh! *oooh suka,suka!*

So..aper korangnyer faberet mag?
Share....ar


2 comments:

edlidza said...

time skolahhhh ko rajin baca x ?? eheeheheheheheheeeee :P

appledia said...

'SANGAT' okeh!

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!