> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 16, 2010

Saaaaaaaayang NUFFNANG.U made my dayLAH!

Ape agaknya reaction korang?
Biler tiba2,dengan TAK disangka2,
SUNGGUH2 memang tak diduga,
(yang sebenarnya dah tak berharap...macam lagu sheilaon7 "Berhenti Berharap"!)
Munculnya email yang berbunyik,
Yang rupanya begini
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 ^_^

Nak tau cemana REACTION aku?
.
.
..

.
.
.
.
.

1.First sekalik,opkosla...ya alllah,Alhamdulillah!Syukran!TAK sia2 mak merapu meraban haritu!! *dengan penoh tawadhuk!Oke..MUNTAH cepat!*


2.Nak jerit YAHoooooooooooooooo sekuat ati tapi tak leh,cos boss ade dalam bilik dia tadi!-_- 

3.Nak LOMPAT2 macam orang sasau sampai cecah SILLING tapi takleh gak cos boss ado.

4Sudahnya..mak SENYUM senget sengsorang sampai ke telinga n then call laki mak bagitau mak MENANG!Dan2 tu jugakla...laki mak puji tak hengattt...Siap cakap "DAH AGAK DAH,MUSTI MENANG punya...."perrrgh! *ikhlas ke tak ni.....*


SERIOUSly..this is THE BEST ever (kerrr ada en.lola nak KASI yang lagi HEBAT???*sambil kedip2 mata bajet kiuut*) ...pre-annivesary giftla,wa cakap samalu *APEKAH..tetibe tuka bahasa rock kapak??*Thanks NUFFNANG for making our dream..almost true,(tunggu da lepas barula come true tul dak?)making this "REAL" for US.^_^.Insyaallah,by this coming 25th tercapailah hasrat laki bini nak "headbanging" together2 on a nite before our anni.Wootwoot..sure it will be a BLAST!










nota kaki : en.NUFFNANG,hope you dont mind my reply yang ntah ape2 tadi ek.TerOBER  eksited punya pasalla neh.Nak tengok ke,ape yang aku me"raban kat nuffnang tadi?Nah..hamek!Hiks...^_^

9 comments:

PUANSTOBERI said...

Wah. Congrate dear. Have fun there :)) Reen tak masuk pun retu.

Owh..jaga jaga nati ada org trace sapa buat entry kemenangan ni lak. TEhehehehe :P

Call me apples,call me dia.. said...

Thanks babe!^_^ Rezki annivesary!Hehe

Nak trace???Maiila ..mak tak GENTAR nyah!muahahahahahhaha

emy/mamasuri said...

tahniah beb..
rezeki tu..

~IHSAN AZ~ said...

tahniah, kalau xnak sila la bagitau say yer,huhu....

ken said...

cool.. congrats :)

asphaq said...

Tahniah :)

Fida Ghazi said...

sangat tahniahhh!!! wa wahhhh!! *tetiba aku pulak yang teruja*

tapi aku tak masuk pon contest tu.. hehe..

kirim salam awie ye!

Ayu said...

Waaa, syoknya! Dapat bayangkan musti excited tak hengat! Tahniah! ;D

the bert said...

congrate..lets rock n roll..\m/

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!