> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 02, 2010

Nak tikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet GEMURUH!

Dah lama tak join Nuffnang punya contest.Niat nak join..nak buat entri tu ada,tapi lately neh selalu "ke laut".Ilham tamo datang!(salah ilham pulak??)Last2 due date pun sampe...melepas loh!Tadi aku selak page nuffnang.Tengok analytics (alah...macamla MEMCANAK...kan?)nampak PELANGI lagi sekali..seronok!Lagi satu,PALING teruja bila nampak contest yang neh!

 

Gamba dan sumber dipetik dari page NUFFNANG :

"Sebagai rakan media online kepada Konsert Gemuruh DT anjuran RYE Production, kami di Nuffnang akan memberikan 30 tiket Konsert Gemuruh DT Pulau Pinang dan 50 tiket Konsert Gemuruh DT Sunway Lagoon kepada para blogger yang merupakan peminat musik rock tanahair.

Bagaimana anda boleh memenangi sepasang tiket untuk Konsert Gemuruh DT? Senang saja, 2 langkah mudah seperti berikut:



1. Tinggalkan komen anda di post ini dan nyatakan lokasi Konsert Gemuruh DT yang anda ingin hadiri.



2. Dalam komen yang sama, beritahu kami lagu mana yang anda paling minati dari Search dan Wings dan kenapa Search dan Wings merupakan lagenda rock tanah air.


40 komen terbaik (15 untuk lokasi Pulau Pinang, 25 untuk lokasi Sunway) akan memenangisepasang tiket ekslusif Konsert Gemuruh DT yang bakal mengegarkan hujung tahun 2010!
Peeergh TERUJA abes!Double Trouble nak buat konsert lagi!^_^ Haritu masa depa buat kat Bukit Kiara bantai telan ayaq liur ja..Harap2 kali ni ade chancela.Tambah plak Nuffnang nak kasik tiket FREE.Dengan EXCITED lagi GIGIHnya aku akupun mengarangLAH...
 

Amacam??Agak2 ada chance tak nak menang?*perasahsantanLAH woiii*Mengkalakatalah menang...uuui taktau nak cakapla.Mau ada yang tidoq peluk abang awie poster DT neh!

 
Hi abang ayie Awie,tak sabar sungguh nak jumpa u..dengar u nyanyi!*eeeeee GETIK!*Eh eh lupa plak...peeeeWIT abang amy.Nanti kita 'headbanging' sesama eh.Jangan lupa jemput ai naik atas pentas ...TAU!*ape ngko ARTIS????*RAWK on bebeh!"
 

9 comments:

shah farez iskandar said...

gud luck:)

edlidza said...

bestttt nyerrrrrr..... aku mau aku mau .. hurmmmmmm...

Fida Ghazi said...

awie ke? awie ke? ok..nak masuk contest jugak lah..

awieeeeeee!! *jerit2 sambil cakar2!*

Call me apples,call me dia.. said...

Shah : Gheee,thanks!

Elly : Koo join same ar,kalo dapat leh pi kapel2..jom!

Fida : Yer cik puan fida ooi,ahwei oops AHWIE.Amoooi siap cakar.Cakar ayam ka rimau....auuuuw!^_6

roe said...

hye babe, i pun nak pergi this concert. i hope for u to get the ticket too! :)

anyway, if u ada masa terluang, jemput join contest by ministry of moment. details ada at my blog. :)

thanks babe! ;)

kak ina kl (1) said...

akak pun try gak..klu dapat bestnya....tertunailah hasrat di hati..terima kasih sudi beli lagi yer

Call me apples,call me dia.. said...

Roe : Hi roe!To my thanks for dropping by!^_^ Hope u'll get IT too.

Yeah,i saw that on ur post yesterday.Da ngantuk punya pasal tak sempat nak 'khatam'kan.I'll check it out afterwards.Thanks babe!^_^

Kak Ina : Waaa,tak sangka kak ina minat Search ngan Wings.Tabikla!Harap kak ina pun dapat sama.Bole pi together2^_^

Ala takda pa2la tu..kukis kak ina memang sedap!Tu yang teringat2 berulang2 oder tuh!^_^

Anonymous said...

I like the helpful info you provide in your articles.
I'll bookmark your weblog and check again here regularly.
I am quite certain I'll learn a lot of new stuff right here!

Best of luck for the next!

Here is my web blog ... golf balls; ,

Anonymous said...

Paragraph writing is also a excitement, if you know afterward you can write or else it is complicated to write.


My blog post; Garcinia Cambogia Burn

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!