> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, December 19, 2010

Nak kasik Hadiah Kismas ni,sapa mao angkat.............................. kaki!^_^

Salam hari ahad korang!

Korang plan apa arini?Aku tatau lagi,probably nak pi 'tebas' tang dahi yang da ber'utan belantara' neh..iskk semak!Ingat nak pi next week,tapi memang takleh tangguh dah kott.Tak sempat.Something INTIMATELY special gonna (insyaallah) happenlor next week.^_^ Nak tau apa...???U gotta wait for it..LAH eh...hehe.Later2la aku story *jengjengjengjeng,kerrr ade yang dah tau???* 


Haii..esok dah nak keje.Boss tarak,butthen i have NO leave balance no more.So menepek gakla ke opis.'Jiran' depan aku tengah duk syiook bershopping still kat Bandung by now.Siap "racon2" aku ajak join pi Bandung next year.Shopping haben,katanya.Iyola..haben kalo poket lebatt..tul tak??Hehehe..insyaallah,ada rezki nak pi ngan other half dulu,then barula leh berjimba ngan "partner-in-crime" lain..Adeh,masok esok tinggal dalam soploh hari jer nak tinggalkan tahun 2010.Hmm,sekejap ja rasa (sekejapp ke wey??) Bila sampai ja bulan doblas,sampai jer ke penghujung tahun macamni..every year memang da macam standard.Dah jadi kebiasaan.SALE sana sini menggila,cuti sekolah,kenduri-kendara almost every week ada and not-to-forget KRISMAS time!Pada aku,DEC adelah bulan kasi hadiah.Tak kirala yang me'reward' diri sendiri ka,for krismas gift ka,wedding ka...segalaLAH.Kalo mana2 shopping mall memang tengah HEBAT,lebatt ngan promosi yang melotup2.Extra gift itu,freebies ini.Issshhhh,GODAAN,SEDUCTION sungguh!


Sebut fasal freebies,pagi tadi ada bukak belog kak red,dia duk canang2 that DIVA DARLING mao kasik GIVEAWAY wei! *sile BELIAKkan mata masing2* BTW,Diva Darling punya baju,tops,dresses orwateva semua cantek2 belaka tau!Pila terjah.Ok,sambung cerita...HOT oke HOT.Hadiah2 yang nak dibagi bukan cekai2..ya.Mak tergoda...nyah!*FHITAM*Tak caye???Maleh cakap banyak,pi tengok kendirik..la.



Limited Edition Estee Lauder Pure Lip Gloss Set




Limited Edition Bobbi Brown Crystal Eye Palette




Crabtree & Evelyn Lavender Duo Gift Set



Amacam??TerGODA tak?
Cara nak masuk GIVEAWAY Contest ni so peanut i tell u!KACANG!No need to buat entry yang pening2 bagai.Just follow the instruction as below ("skipping london" jap..eh)..


This is how to enter folks:
1. A MUST – become a follower of Diva Darling (if you are already a follower, you qualify!)
2. Blog, Tweet, or Facebook about the giveaway and provide us your link or post.

T&C wajibbla ada..kan?
**The giveaway starts now and ends December 31st! The winners will be chosen by random.org and announce on January 1st. Lucky winners will have 48 hours to respond to our email, or another winner will be chosen. **

Amacam SENANG giler..kankankankan?Giveaway paling SENANG kottt?And YES aku tergode giler ngan yang prezzie yang first tu.ESTEE LAUDER in the house bebeh!Akukan "penggila" barang estee.So adalah sangat H.A.R.U.S untuk aku join.Hope LUCK ada.Korang pun join tau.Pi jenguk belog Diva Darling,PEANUT...seriously!

2 comments:

darkbatman said...

gudluck yer kamuu.. hadiah mmg bleh wy pompuan lupe diri jap.ehee

Heidi Shafiq said...

wow! :D

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!