> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 18, 2010

**Ting**Tong!*toinktoink*

Guys,Please bear with me...will you?*sambil kedip2 mata,kunun2 comelLAH -P.E.R.A.S.A.N!*
YES.I have gone 'kookoo'
Aku memangla tak bolela..issk.
GODAAN,SEDUCTION melampau2 sungguh lately neh tau!
Nak2 bile masok bulan November,tambah2 da ujung2 tahun cenggini.
Aku macam da terbiasa dowh.
Apetaknye,5 tahun keja kat KLCC(sape penah keja sini,MUSTI paham,ooh!)biler sampai ja ujung tahun macamni segala tuknenek SALE la keluar.
Menggodas giler vaviLAH(ooops!) i tell u!
Ko nak ape..Henbag?Shuz?Make-up?Pepium?Utensil?Bedsheet??
SEMUA.
SEGALA..lah.
Even guardian sama watson pun 'bergadoh2' buat SALE tau!
Paling best,time year end cenggini,segalaNYER exclusiveLAH,limited editionLAH,promoLAH..
U name IT semua ada!
Siap ade buat packing khas!
And IT IS all because of....
"Jingle bell,jingle bell..jingle all the way.........." sudah maiLAH.
Yepp BEBEH!
Christmas is just around the corner.*wootwoot*
Wajib SALE sana sini.
Even dah tak keja area sana.,STILL aura sale kat KLCC tu memanggil2,menyeru2 aku.
Eeeeee MENCIK tau!
*TETIBE nak salah KLCC apekes????
Dan KETERUJAAN aku tang mender yang satu neh...kan takleh kaber2!


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Suka naa..aku tepek dottie2 neh bebanyak..lately nehkan?
^_^
Jangan mare...aaaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
COACH
&
ESTEE LAUDER????????

 


Omaiiiiigod!!!!!!

 







8 comments:

Marina Monroe said...

Sale di Malaysia memang murah bila year end, tapi di Singapore lagi happening..cuma tak berbaloi kalau kena tax..he he he

appledia said...

Salam auntie!^_^
*wah bunge2 neh mumy si peej men'cemar duli' jejak belog ai*
*senyum LEBAR*
Tula..kan auntie.
Kalo time kismas beriya saleNYER cube kalo raya,so-so aja.*tetibe emo*

edlidza said...

haaaaa tu yang ko nak tunjuk kat hakuu lam keta td kan kan kan ...huh ko mmg nak goda aku kan kan kan kannn .. ko nak aku terjebak gakk kan kan kan kan ..muahhahahhahahahahhah nnt kita g beli sama2..muahahhahahahahahhahahahha

bellabelon said...

cantiknyaaa beg coach tuuu!!! eh akak kt klcc?

kak ina kl said...

hemmm skrg ni mls nak gi tpt shopping..takut tak dapat kawal nafsu da..

appledia said...

Elly : Mmmmmm,macam da terbeli kottt (oppps!)

Bella : Memang kiuuut banget.Akak used to work in KLCC,but now kat KJ la yang..

Kak Ina : Betul2...urut dada takott tergode!^_^

darkbatman said...

biler krismas mmg byk brg murah..pompuan mesti gile time 2..xtau nk beli ape cz byk murah.hehee

emy/mamasuri said...

tgh giler2 sale skrang..
huhuhu..berpinar lah biji mata..
but coach tu memang kelas..
salam kenal...

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!