> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 15, 2010

Tak patut..tak patut

Adeke patot?Tenga2 'menderita' menahan 'seksaan' dengan men'surfing' tenet,buat blog hopping non-stop sambil check2 email segala bagai(SANGAT memebantu oke.Tak caya...try ar!ngehngehngeh) datang ternampak plak godaan yang aku rasa lagi hebat (kott) dari yang aku jumpa last weekend....(ke sama ja????)Korang tengokla....godaan tak godaan yang bawah neh

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ko cakap ngan aku,(nak gado ke hape neh?)patot ke tak patot??Goda2 orang yang tak 'sehat' macam aku ni?*muntah pelangi*Tak baek tahu.Mencik ar.Betulla ko neh 'kureng' ajaq tau dak?Saje tau!Aku dahla kene setat wat belanjawan untuk si hencem boi tuh,then datang plak ko ngaco konsentrasi aku..isk.Pandai plak tu pilih hari,bijak sungguhla ko setat on hari jemaat.Da nak 'sekangkang kera' jek nak weekend..kankankankan?Saja nak mengundang 'tanduk jaat' aku keluar lagilah tu!(aku baek oke,baek ko pecaya.Seyes!)Yer ar,aritukan patotnya,plan asalnya nak pi sini semata,then selepas diracun2,(sapekah yang 'meracon' itu sile angkat tangan ngaku cepattt!) boleh plak terjebak sampai ke sini.Semua kejadian tu hari jemaat gak haper..*eh tetibe nak salahkan orang?*Godaan sungguh tau,bile 'u' buat on hari jemaat..*menggeletis!*


nota kaki : Still rasa....TAK PATOT! (dalam hati uwaaaa,sape nak kasi 'fund' neh???)


  

1 comment:

edlidza said...

senget laa ko nih ... :P

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!