> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, October 30, 2010

Ooooh..torch beri itam yang HOT!!!


Lokasi : Bukit Bintang Entrance - Pavilion,KL
Masa   : Endless..(kott) ok2 3.00 p.m(LAH sangat!) untill dekat midnite (gilo kan???)
Event   : Malas nak cakap,ko baca jala entri kat bawah neh

Selepas 5 JAM 


berpanas,berujan,ber'open space',berkhemah


Dari berdiri sampai dah men'canggkung'.Kejap duduk..pastu berdiri balik


Dari matahari terik atas kepala sampaila matahari da menyorok,sembunyi muka.Dari kering,sampaila basah lenjun dek hujan.SEGALAnya,semuanya..semata hanya kerana...ahh malas nak cakap tengok aja yang dibulat merah itu....

Ohhhhhhh KECIWA!
-__________-

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



pics.credit to Nuffnang 

Babai my handsome torch beri itam (read : Blackberry Torch 8900) yang HOT!Tak larat ai nak Q dari pukul 3 pagi or waited for another 4 hours lagik lepas pukul 8.Ponek,capek!!!Kalola hanya aku pakai 'pumps' tadi,kalola si dak kacak tak ternanti2 di rumah,kalaula en.lola kesayangan paham...ohhh KECIWA! -__- Harap2la ada rezeki di sini plakLAH...amin!



nota kaki : Nampak peej burhan 'Q' kat deeeeepan tadi.Zaid pun ada.Amacam dapat ka Blackberry Torch 8900  yang RM8? RM488 ka or RM888 punya???*huh,JELES tahap cipan da neh!!!!!*





5 comments:

edlidza said...

muahhahahahhahahahhahahahahha aku turut merasainyaaaaaa.....x pe beb manatau rezeki kita lebih baik dr yg inehhhhh hokehhhh.....pasni kita heret our hubbies skalihhhh muahahhahahhahah... :P

darkbatman said...

waaaa.. aie xtauuuu...rugi2.. cemane lee xtau ne..

appledia said...

Elly :SANGATTT wajib itu!

Darkbatman : Tula..kamikpun tau da tengahari.Apalgi berGEGASla.Adatu da tunggu dari 3pagi...dasat!

ken said...

wow banyaknya orang :)

appledia said...

Ken : U should have been there..chaos!

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!