> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, November 09, 2010

Dia datang!!!

Mojo berblogging yang aku duk seru2 dari minggu lepas tak sampai2 lagipun.Aku da panggil balik da mode menulis membebel pepanjang dengan penoh perasaan (sekarang baru dalam 40% ja maii)tapi tula degil yaaa ampun sungguhla!Dalam pada duk tenga2 melangut (read : takde keje nak buat^_^) semalam aku belek2la analytics nuffnang aku(macamla mencanak naaa orang masok..kan?).Belek2 tang Community *NEW (ala yang buleh tunjuk gamba nuffanger yang da sudi menyinggah belog korang tula..) nak tau sapa yang aku jumpa????*hehe eksited abesss*




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



kak jemah a.k.a viruspadu okeh ngko ado????

Terima kasih kak jemah.SERONOTS tak terkatanyerrr saya neh!Sudi gak kak jemah 'tinggal jejak' kat belog yang ntahape2 saye neh...*ooooh TERHARU!* Sebenarnya,sebelom neh (few months back gakla)aku ade ternampak si sepet yang kiut lagi macam japanese wannabe merangkap adek bongsu kepada kak jemah tu menyinggah belog picisan aku yang tak seberapa neh.Tapi tu ar..maluk sehhh mo cerita!Memang best GILAK2 rasanya bila top2 blogger yang kita duk baca hari2 belognya mai menyinggah kat "teratak burok" kita tau!Motivated gitu..^_^ Oke wat...ngko ado????


KECOH ek aku?Itupun mo storykah*sukeatiakulakan*?? "Wahai Cik anon yang jaat kat luar sana jangan sukak2 mo condemn (yang baek2 silakan...^_^) gue lagik ya.Kali ineh gue ngakk mungkin approve'in comment loh...tahu!Bisa2 aja maok ngomelan gue ya!"Muahahahaha...amacam okeh tak aku skepping indo??^_^ *meroyan punya pompuan..kan?!*

3 comments:

kak ina kl said...

ooo bestlah klu org fofolur datang kan..
kamu kalau nak bekas kecik ada tapi harga kena tambah sikitlah..boleh ker..

darkbatman said...

hahaha.. kak jemah cun woo kat depan2.. best gile org popular masuk blog..aie ne sape laa nk masuk..hoho

appledia said...

Kak Ina : Alhamdulillah,ade gak yang TOP2 melotup sudi 'jejak'^_^
*TERHARU*

nota kaki : Kak Ina,yang kocik berapa reganyatuh?

En.Darkbatman : Ooooo minat kak jemah eh????*report kanggg*Memangla kak jemah tu kan ala2 jelmaan tokti..hehe(kak jemah bace ke neh??)

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!