> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 04, 2010

Rajiiiiiiiiinya(LAH) Dia!

Lately neh,taktaula kenapa..kepalahotak aku semacam JAMMED.HANG.Rase macam adeje bende yang BLOCKED dari idea memblogging bebel,menulis aku dari mengalir..Stress ooh!Da beberapa hari,malam dah aku macamni.Lama aku tenung screen VIAO aku neh.Sampai naik tembuslah!Tensi woh..menunggu ilham yang tak datang2.So atas sebab2 KUKUH tadi..aku hanya mampu post gambo jerla buat mase sekarang.Biarla gegamba neh yang berkata2 yang wakilkan kepalahotakyang hang neh bole?Layankanla eh,sementara aku seru ilham menulis aku mai balik!ILHAM oooh ILHAM mehla balik..idea OH idea manala ko merayap!Balik ar....huwaaaa



Sambil2 menunggu ILHAM aku jumpa 'JALAN PULANG',moh melayan gambo2 laki ai yang TERsaaaaaaaaangatla rajinNYA ngan tetibe bile sampai kampung!Nak tayang kat omak latu...Isk2 propa tau!Gamba kejadian ni diamek mase ader kenduri besday(kenduri ker?Besday??*KONPIUS*) sepupu aku punya anak.Bahase mudah paham anak sedarelakan.Antara menu haritu was Nasi Lomak,and omak (MIL aku loo) macam besala jadik CHEP DE MISSION.Haritu dia ditugaskan incharge(read:masak) sambal untuk nasi lemak.Si anak bongsu yang kek ateh tu tak penah2,tetibe lak mengOFFER diri nak tulun...alahai!


Fhennat bosanla...kengkunun tu.Cett!


Assistant jerk bukan kapitan....kankankankan ai da cakap???
PROPA okeh muahahahah


Sungguh tak sopan senonoh buat gaye cenggitu tau!



Tadaaaaa!Hasil 'airtangan' Omak and 'sibukan or kacauan' laki ai yang TERrajin aritu.
^_^
Ape.......LAPA?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
SAMAlah -____- 








5 comments:

darkbatman said...

masuk sini mesti lapa.. smlm pun same.. adoi.. pasne kene kuatkan hati.heheee

appledia said...

Hikhikhik...
en.darkbatman,itu semua COBAAAAAAN!^_^

Anonymous said...

Xde crita lain ke nk buat

Ayu said...

Lama rasanya xmakan nasik lomak. Hee... Dan2 lama, padahalll... ;p

appledia said...

Anon : 'Teringin' nak kite buat cerita aper wahai En./Cik Anon?

Ayu : Boleke kite 'tahan' godaan nasik lemak??*_*...
Kate malaysian,sik lemak tu wajib!^_^hehe

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!