> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, January 02, 2011

Wey....aku ada SESUATU nak kasitau.Meh ar dekat2,rapat2!

TAK SANGKA!!
Serius dah LUPA wey!!

Mak..kan membizi dua tiga menjak ni.Duk sebuk siapkan anak,duk prepare barang2 untuk anak bujang masuk darjah satu minggu ni.Memangla tak menyempat2 nak jenguk belog tersayang,apetah lagi nak blogwaking.Ni barula dapat mengadap lappy.Da ada chance,macam besala,aku memang suka naa jenguk benda alah neh kat page nuffnanger...lepas tu nampak plak nama si Diva Darling...terus teringat kisah yang satu ni!

Tapi..still aku rilek lagi,sesajork tekan link refferal si Diva Darling (DD) tu.Mak kan dalama tak 'cuci2 mata' kat belog da vass si DD tu..apalagi 'singgah'la jap.Baca punya baca...tarak pun entri pasal baju baru...*hampa siiiut* BUT suddenly *tetibe tuka cakap 'London'la pulok* aku nampak 'sesuatu'.......Mau tau ka??Kasi scroll bawahla tengok!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.

.
.
.
.
..

.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
..
..
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

OMG!!!!!!! I won????
MAK MENANG NYAHHHHHHHHHHHHH!
Name mak terPILIH!
The choosen ONE!
I lap u..LAH Random.Org...ooops salah Diva Darling!
Seriously this is one of the best way to start off my new year!!
*ha....kan da tercakap 'LONDON' lagi???Mak kan kalau eksited memang cenggini...sowi!*
Uuuuui sonok siiiiut!
Tak sabar rasanya nak tunggu lip gloss yang mak menang tuh!
Da vogue da vass ..bebeh!^_^




Estee oke!wootwooot

Thanks zillion Diva Darling!

^_^

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!