> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 28, 2010

Tengok movie free,'dating' ngan Johnny Depp sama Angelina Jolie..pastu jumpa si Yuna!Memang best ar!!

Semalam adelah best.No 'Monday Blues' at all.Na'ah.Paling best pagi2 buta semalam dapat sms dari si Sandra Bullock mngajak pi tengok preview cerita "TOURIST"!Preview oke.Meaning yang belum tayang kat umum tauuuuu!Wuwuwu..Angelina Jolie sama Johnny Depp berlakun tuhhhhhhh!Gilo po nak kata tamau!Laju2 cepat2 aku reply...."ON bebeh!"Hehehe


Patotnya pi ngan si elly tapi last minute dia bagitau tak jadi so aku,sandra ngan gf si sandra sesajork.Malas nak balik umah punya pasal merayapla aku kat OU ni..kelua masuk berape banyak kedai pun tak ingat dah...window shopping ja pun.No beli2.Then lapo pi terjah jasko depa..nak carik Tako Tao n nampak menda alah ni...Wuwu manyak choiiiiicelorr.meriah sungguh presentation!TERgodasss 'mak'.


Setel sappadaq (read:makan) aku melepet kat CB mengabihkan sisa kedit yang tinggai kat kad cb tu.Kalo ade banyak lagi kredit yang tinggai..lagila banyak kali aku menyinggah ke sini!Better clear it off! *alasan sungguh!* Ishhh azam tawon baru aku....one of IT is nak KURANGkan consumption CB..So kenela setat dari sekarang.Cayok bebeh! *hmmmm..bole ke nyaaaaaaaaaaah???* Tenga2 melepak,menghapdate belog,si sandra sampai ngan gfnya.Nak pi tengok barang satt,katanya.So off there go and janji jumpa kat ateh terus ja later on.Depa pi soping aku,apalagi melayan tenetLAH.Dekat 8.40p.m camtu baru aku gerak naik ke GSC... 



On the way up,berselisih ngan pelakun name Lana ker hape ntah ngan bf.Sempat jeling2 aku lagi.Huh..macamla aku nak ngorat bf dia.Cett podah!Sampai ateh,aku call2 si sandra tak angkat2.Isk..dah melilau2 sengsorang kat crowd reramai tu.Then terperasan plak this one cute kapel.^_^.Psssttt...nampak tak siapa jejaka berbaju cekelat itu?SIAPAKAH?APEKAH?Bersama SAPEKAH??Jengjengjeng.....jaat oke aku.Tenga2 tunggu si sandra ngan gf dia mai ke level GSC tu sempat lagi jadik mamarazi (paparazi kalo versi pompuan jadik mama.....lakan??)kejap!Main snap2 gambo dari jauh jek.




Malukla kunun nak bergambo depan2!So tangkap gambo kendirik ja.Last2.....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.

Bising2,tamo2..last2 hamek jugak gambo ngan depa neh!Tskkk..GEDIK sungguh!


Errrk awatla muka aku jadi lagutu???BUROKkkk.Tapi sungguhla.Sweet betul si Yuna ni sampai aku pun terush MALAP.And tak semena2 aku jadik kemetot! (read:pendek) .Babe ngko pakai heels ka?*tak pueh ati tuh!*Nak2 plak ada cik abenya si Qi Qushairi tu kat sebelah!Isk2..sesuai2!Tengokla muka aku yang ngan si sandra.Tak semenggah oke,muke orang baru balik keje-_- Derang berdua ni sangat sporting.Si Qi siap sembang2 bagitau yang depa nak tengok TRON 3D.Tak kekwat langsung!Wish u both all the best..tau!^_^.


Bebalik ke citer TOURIST.Memang best.Dalam 2jam ja cerita dia.At first cam pelik ar tengok si senget Johnny Depp together2 ngan si da bomb Angelina Jolie belakun berdua (first time kott!) but then it was GOOD weird combination in a way.Ader ar chemistry derang.Dengan ber'background'kan Venice yang romantika di Amor cerita Tourist ni,pada aku memang THUMBS up!Just angie nampak kurus giler dalam citer neh.But yet still da bomb ar.Pi ar tengok  nanti.Tak rugi.Seyes.Si angie ngan Johnny pun da lama tak kuar movie baru..kan?Terjah panggung 30th nanti tau.Chaucincau!



nota kaki : Ohh kelupaan sudah.Aku utang entri Double Trouble ek?Kesian si fida,kang kejung keras dia tunggu depan pc..ekekekeke.Jap eh aku hapdate...tunggu!

5 comments:

Anonymous said...

Owhh sungguh muka x siap...
Xpela, ok kan je..
Mane nk tau jumpe artis..
Hahahahaha
Lepas kite amik gmbr ngan yuna seme follow serbu yuna
-sandy-

Sharinginfoz said...

wow seronok sakan ya

Fida Ghazi said...

wahhh..meriahhh!!!! gambar dengan artisss lagi!!!

tapi yuna dgn qi tu lagi betuah dapat begambar dengan ko tao! hahah!

aku tunggu entry konsert ni tau.. dah 3 hari ni dpn komputer ni..tak gerak2 ni..

apples,dia.. said...

Sandra : Aahahahhaha.HINE taw ngko pangge muke tak siap!

SharingInfoz : Seronots banget!^_^

Fida : Tula nyah!Aku rasa da jadik belog selebriti/gossip2 puleks belog akuneh! Ekekeke *LEMPANG* Issshh manede,jangan ar buat mak 'blushing' nyah!

Ya.....ampun ibuk!Kelupaan suda.Menter eh,kejepan aku hapdate ya neng!^_6

edlidza said...

wah wah wahhhh hebat !! best nyer dapat jumpe ngan yunaaa... jeles nokkk.... happy for you babe !!

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!