> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, November 06, 2010

5posen ja

Haritu,1st time aku pi ke MyMydin,Danau Kota.Dekat naa tempatnya ngan Uptown Danau.Dah lama dah sebenarnya dengar pasal MyMydin neh,tapi tula tak sempat2 nak singgah.So haritu saja mo try shopping groceries kat sana(nak compare rega sebenarnya) and sampai2 nak amek troli gamaknya.Tarik2 tengok2 troli depa berantai.Kena masukkan 5posen dulu baru bole guna.Seingatnya,setahu aku,kat Carrefour ade troli service yang cenggini.Tapi tak surela whether same ke amount yang kene bayar..(ade sesape boleh tolong)




Bagus..kan bila depa letak notice cenggini.At least yang 'BLUR'2 tu pahamla ape nak buat.(adekah ko blur???Muahahahaha)Maybe depa tamo oang "salah guna" vending machine neh macam Shant kot!!Hehe Yerla depa limit to sehinggit jek.Kotla bole 5,soploh hinggit masok mao orang2 yang meniaga or yang "hantu duit lima posen" serbu machine neh nanti!^_^




Si kenit yang eksited menukar syiling 5posen.Vending machine untuk change ni,quite user friendly.Budak2 pun boleh buat sendirik.Just slot-in  RM1 and tunggu ja change dia jatuh...




*KaaaaCHING* Biler duit syiling tu jatuh,Danialla..yang kemain lagik suka!Tergedik2 jadiknya.Dia ingat ibunya nak duit tu kasik kat dia untuk buat 'main tikam'latuh.......Janganla harap.





Nota kaki : Shant if you reading this....ONLY in MyMydin,Gombak okeh!^_^




4 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

yeker?
hohoh nnti nk tuka syilling byk2 la
huahua

appledia said...

Butut!Tarak tipooo punya!
Tapi kena mai Danaulah

dialicious said...

wah..bagus2 siap review..hehehe

appledia said...

Dialicious : Harusssssssssss itew!^_^

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!