> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, September 28, 2010

Men'DEKO'kan RAYA - Part2 : The Rise of Dugongs & Duyungs






Projek mendekokan Multipurpose Hall aku diteruskan lagik.Dateline untuk kiterang settlekan semua was on last Friday cos the event gonna be on Monday(yupe semalam,event da langsung pun,ceritera open house entry lain eh).Tahun ni memang rasa tak cukup segala-galanya.Tak cukup kakitangan,tak cukup bajet,tak cukup masa..semuala.Dugaan sokmo.Yang pelik setiap  kali kami nak pi beli barang,time2 tu jugakla hujan turun beriya..Haishhhhh

 
Alhamdulillah,walopun banyak dugaan,banyak 'peel' yang mengeletes buat aku semacam nak lempang jek orang2 berkenaan semua berjalan seperti yang diplan..Selepas ditolak,campur darab bahagi aku rasa yang betul2 kami duk opis,duk kat hall neh fully buat kerja mendeko was only around 3days.Tak pecaya??Hari2 lain duk keluar mencarik barangla,menunggu barangla melanguk but apepun...semuanya selamat!


Sile pecaya yang aku tidak atau sedang belakun disitu.Kalo zoom gambo sure leh nampak aku tenga menepetkan gam pada mende alah itu.Ini dinamakan kerjasama...SILE nyanyi lagu "Wonderpets" beramai2 untuk timbulkan semangat kerjasama yang utuh.Sekian


sesi cake styroform cutting...caiyok


bukan sembarang okeh,'humang size'  



Arose of the magnificient DUGONGS and DUYUNGS...terbaeeek!



 gigih sungguh kengkawans aku neh bekerja sampai merengs



 mem'briefing' ahlil panitia sejagat a.k.a bebelan hour time!



ader ruper macam plan nak rompak bank tak????

Tadaaaaaaaaaa!End productnya..santek tak??

2 comments:

edlidza said...

im proud :)

dee ridzuan said...

hehehe...orang kuat company rupanya ko! hikhik! syabas!

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!