> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, September 30, 2010

BerfotoGEDIK di Tingkat 7


Ingat lagi ayat CHENTAku ineh..*Amaran KERAS : Entri ni bakal dipenuhi,dihujani,dilonggokki (longgoki??) oleh gamba2 yang super getik lagi gedik!Sesape yang rasa tak mampu nak tahan MUNTOH,FHITAM or PENGSAN akibat keFOTOGENIK,GEDIK n GETIK makhluk2 allah yang berposing tak ingat DUNIA dalam entri sile BLAH sepantas KILAT mungkin - TERIMA KASIH!* View at your own risk yer*gilo poyos*




Si J ni beria suruh aku begamba berdua ngan dia kat atas stage depan kubah neh..Taula ko tu fotogenik gedik...Tapi ok gak,da feeling macam bergamba kat depan mesjid yang terindah kat lam dunia plak!*PITAM  reramai!*


Kan da cakap.Ramai giler yang minat ngan pintu gerbang merangkap tingkap mesjid ni.Ngan aku2 pun tejebak sama menepet kat sini.Yang sebelah aku tu oang kuat event Open House neh jugak.Makanan hari tu memang dapat pujian abes.Thanks to her.Pandai ko select caterer..nok!

Mereka2 ini adalah orang2 KAYA diopis kami.Segala toknenek kelua masuk duit  ngan gaji kami mereka inila yang jaga.Kalau minat mahu tau kompeni mana yang bagus untuk melabur pun bole rujuk kat orang2 neh..(motip????)


Ponek dahh berdiri..layan duduk sat sambil sambung posing


Da selesai event,WAJIB bagi geng panitia makan beramai2 for the 3rd,4th,5th time.Gile ko.Ade yang tak makan2 dari mula acara.Duk men'usher' orang,berdiri fhenat oke.Da last2 makan neh bolela duk meja VIPs.Bajet ko tu latuk latinla.....kan?Yang pasti makanan ritu terbaekkkkk!

 

"Saya SANGAT bekerja keras lagi gigih hari ini.Jadi PERLU untuk saya makan dengan seCUKUPnya supaya tidak pengsan sekejap lagi"..maybe dengar tak lawak kalo aku tulih cenggini tapi kalola korang bole dengar si shant neh cakap melayu..BAKU punya lagi oke,bole FHITAM! "Bahasa aku SATU tau!" Shant..shant,'A.M.K'(read : ade mak kesah)???Muahahahahaah


ooops terAYU kejap!(ayuuuuu..kah KAU???Muntoooh..UWEEEK!)


Si J ngan mumy monster duk celen(read:challenge) tengok muncung saper lagi panjang yang aku tetibe ter'feeling' jadik 'FT' plak...*SENGET*


YUPE.Mereka2 ini termasukla aku memang 'camwhore' TERHANGAT yang banget tegar lagi sejati.That's why kami sekepala kaki.Kecuali jejaka mualaf sejam yang berbaju ijo paling tepi tu.Dia bukan 'camwhore' da vass cam kami.Sile amek nota (read:please take note)he is Mr.Bean jr. wannabe.Seriously.Tak caya bukak channel tekan2takjadi musti nampak muke dia sokmo buat lawak plastik lagi lipstik(apekah????)



This gonna be the last raya open house for Shant (guy-in-green).He's leaving.So,adalah sangat wajib bagi kakak2 sama abang2 membully belasah si 'adik bongsu' selepas selesai mejlis.Lihatla(apekah baku tetibe???)walaupun diperlakukan sedemikian rupa,Shant sangat bahagia...masih tersenyum hingga ke telinga^_^.Kakak baju ijau sile buli ya,bukan kasik 'peace' tima kasih.
 
 
Oke da abes.Harap takde yang MUNTOH or FHITAM!
*SEKIAN*






2 comments:

Nina Nurziana said...

baju kamu lawa... :D

appledia said...

Mekasih kamu *huhu malu* biase2 jer...

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!