> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 10, 2011

AJL 25 dari 'mata' aku

Result Penuh

Persembahan Terbaik : Hanyut - Faizal Tahir
Vokal Terbaik : Noktah Cinta - Hafiz 
Ketiga : Noktah Cinta - Hafiz
Kedua : Drama King - MUH,Black
JUARA LAGU : Tolong Ingatkan Aku - Ana Raffali

Hmmmmmmmmm
Aku setuju tang yang paling ateh tu ja..yang lain...adehhh
Ponek!
Yang paling tok pahe..camno Hafiz bleh dapat best vocal eh??
Black??FT??
Hampagas ka??
Adehh...


JUARA LAGU : Tolong Ingatkan Aku - Ana Raffali

Semua orang terkedu kottt time result announced.....?
Speesless (read:speechless) bak kata FBI!
Hmmmmmmmmmm...
Memang la aku predicted either Yuna or FT  should dominate AJL malam ni,but then aku bukan the proffesional judges..kan?Nasebla FT menang gak persembahan terbaek.Tak sesia dia terjun and buat aksi ala2 David Copperfield tadik!


Sempat senyum oke.
Yang paling buat aku jeles tu......RAYBAN dia!
I hate LAP U lah!
Selamat Malam vs Hanyut


Opkosla Hanyut better.Aku rasa FT pun favor Hanyut better...Boleh perasan kott.Feel dia lain time dia nyanyi lagu ni.Ada yang "dekat" kat hati dia pasai lagu ni kott.Takperla..Best Performance pun bukan senang..kan?Memorable,"melekat" kat hati peminat..thats more important!Viva rockeinsteiners!!!


Takpela Yuna...Cinta Sempurna you tak menang but i hearrrrrrrrrrrrrrrt ur performance much! Bukan rezeki....takpa.Yet you "opened" so many "eyes" by now..kan?Seriously,i LOVE ur make-up,ur goddess dresssss and should i eleborate further on ur sunset clour-kind-of-theme of everything???


 You looked gorgeous girl!Da  macam  KAJOL pun ada!Hindustani bebeh!



Just love ur props and the colour...........uh SUNSET!Just love IT!Ade tempias macam kaler belog aku..kan?*LEMPANG*

Mana photog the rest??Sorry aku duk focus ngambik/screen shots gambo FT sama Yuna jerk..ahahahahah.Da 2tu ja yang aku aim,so yang lain memangla mak tak berapa nak kesah...bole?Muahahahehehehehe..ado ekceli.Tapi hati sude agak kurenggg nak hapdate cos FT tak menang apetah lagi Yuna...esok2la aku hapdate eh.Tengok mood!




nota kaki : Ekceli masa tengok Separuh Akhir dulu,time si Aidit join sekalik si Ana Raffali buat performance..hati aku adagak terdetik.."Isssh,ada chance minah ni nak sambor Juara Lagu...sedap!"Memang honestly arrangement lagu and performance si Ana time tu superb ar...but tis time on final....sorry to say turn off!

5 comments:

areripe said...

tuah ayam boleh kita nampak,
tapi tuah ana rafali? ngehehe!

nsj zikir said...

setuju!keciwa FT kalah..dlm erti kata lain>x menang juara lagu< nak buek camno dah tu result-redho jer la-redho ker????

Mr. Swift said...

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year! Sempat lagi kan? :)

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

Ayu said...

Rasa kesian bila semua mempertikaikan kemenangan si Ana. Macam tahun yang Ajai-Nurul menang dengan lagu Keliru dulu.

beeha ben said...

hee..ana raffali kekuatan dia adalah lirik lagu dia!
memang lain dari yang lain..but..lagu-lagu lain macam Yuna, FT, music dorang kuat, tapi Lirik kurang kuat. heee...

FT rowks!!! hee

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!