> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, November 27, 2010

Mission si "camwhorer"

Jumaat semalam adalah seperti seselalu.Even waktu lunch yang panjang, (2 1/2 jam kalo tak panjang pada korang taktaula nak cakap apa).Aku seperti biasa ngan lappylakan.Aku just melepak ke tempat yang paling aku rasa cosy and dekat2 ngan opis sajork which is Empire Shopping Gallery (Empire).Reason,cos ada CB,ada HOT&Roll,ada The Loaf,ada banyakla choice tempat makan yang aku sukak.Compare ngan Subang Parade (SP),asikla kang aku makan kepci or meksdi.Tambah pulak aku memang malas nak mayap shopping or window shopping like others *yang sebenarnya ekonomi meleset..ahahahaha*,so aku melepets layan tenet lagi syioook!


Yang sebenarnya da terGODAS ngan try yang kat atas neh.This blogger penah tulis yang dia ada makan jumpa macaron kat one of the cafe in Empire.And i was like..punyala berkali-kali mai,awatla tak penah jumpa?Susah nak cari macaron neh,so antara mission lunch semalam was mencari n menge'test' manisan ini...(manisanKAH??)t 


At last jumpa!Dekat ngan Jaya Grocer ghupernyer.Kafe kecik terselit,patutla tak perasan.


Ala2 terkagum jap bila nampak.*senyum* Tapi owner kafe cakap derang buat sikit flava ja tudey.Betterla than nothing.For the sake of testingu,okla.RM2 per pc.Pricey..gakla.I bought 2pcs one peanut butter flavour and the other which i gave to danial dah lupa.


The one yang aku hold tu,is peanut butter flava.For me,it was ok.Tak manis and the macaron tu nampak cam keras kat luar but fluffy bila aku tekan..penyet terus.Ahahahahah.But peanut butter dia sedap,tak manis and summore kaler dia tak macam peanut butter selalu,yang neh creamy instead of brown yellowish colour.Bolela.Yang penting da tak crave dah!*macamLAH peknen!*


Pants : beli kat Isetan...berjanggut suda!
Shoe : Bonia beli tem sale!
>>>>>>Tolong abaikan 'DRUMSTICK' itu oke!

Da 'selamat',settled makan segala,kami menyambung buat sesi "camwhoring" pulak kat toilet Empire.Meroyan sungguh pe'el mak2 orang neh..muahahahahehehehehe. 



Toilet kat Empire ni santek..banyak cermin!



Pompuan,kalo dah jumpa cermin,then ada pulak camera kat tangan.......ermmm should i elaborate further??Paham2 suda...wakawakaeheeh ^_^



Sekian.
Nak get ready for girls opps salah mummy day out plak pasni.
Happy weekend peeps!^_^

3 comments:

Mknace said...

:) :) :)
enjoyy!!

zmah said...

Sempat lagi dia berposing dalan T...

edlidza said...

hikkkkkkssssss kami yg noti!!!!

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!