> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 15, 2010

'Defeated'..again and again and again..and arrrgh!

Aku taktaula orang lain macamana but in my case personally aku rasa macam...STRESS.MEROYAN.SAKIT GILER nak mam*** aduh,semua YANG TAK BEST adalah.COMPLETE.Jeles giler vavi(ooops!)biler tengok kengkawan pompuan lain rileks ja during that 'time'.Tadehal.Aku ni da nak masuk '3series'(next yearlapun) wey and yet m still facing the same 'problem' over and over and over and over again *sigh* (will IT can ever STOP????Arrrrrgh)


Aku da sensed dah,that its coming.Biasala,as pompuan u kinda know,u can read when ur body are trying to tell u something(get me...no?).Macam aku,'breakout'(benci oke!)all over the face,feeling bloated 24-7..then asikla 'jiwa kacau',tu dah sah tanda2 standardla that its coming.And to make thing worsen(aku rasala..)semalam,for morethan 3hours aku duk berdiri kat bawah matahari terik summore sambung berdiri lagi kat dalam hall semata nak dapat best angle(LAH sangat!)to shoot Danial's concerto piccas.Tataula,probably itupun menyumbang kot for this time around*sigh*.After setel concerto danial,'perang' aku pun mulala 'meletus'.



GILE wey.The cramp,the pain hitted from hip to toe!!For those yang da penah gave birth,for sure penah experienced contraction pain...kan?(sakit giler BABAS oke!!!!).Can u imagine,having that SAME pain over..and over again everysingleMONTH????Nightmare tahu.SEYES.Dulu,before aku gave birth to Danial,i have no clue that the pain sama macam orang yang nak give birth.CRAZIEE oke!Struggled menahan sakit yang macam nak PUTUS URAT PINGGANG,macam nak TERCABUT pinggang!Ala2 ade 2orang duk tarik perot ko sorang tarik ke kira,sorang lagi tarik ke kanan.Dengan sepenuh,sekuat hati.So tryla imagine,sakit tak???Nanges sorang2 selalunya.Sobsob.I've been experiencing this pain since schoolday,sampaila da ada anak sorang ni pun still.Tensi.Rasa macam disable abes.Sometimes i cant even get up.Kena baring ja.Sedeh.Makan painkiller,segala tuk nenek petuala dah cuba and yet IT still remains there..Buat yang 'satu kapal' ngan aku,just wanna let u know..i felt what u felt babe.And IT is not easy at all    -__- Na'ah.Be strong gal..I know u can!.



nota kaki : Doc penah kata kat aku,once u da gave birth (yerLAHtu) u wont be having 'this problem' anymore.Danial yang DAH keluar 'ikut tingkap' TU tak kira..kot.Nak kena kasi keluar  ikut yang 'normal one' sekalik (kott) ke hapa???Anyone....HELP??







4 comments:

edlidza said...

sabar ye kak .... urmmmmm nnt kita pi cari obat baiknyerrr ... :P

dee ridzuan said...

cian ko linda...
sabau laa!

amyza maaruf said...

alalalala.....cian2 die,kalo cm2 cpat la preknan 2nd child n xyah lalu tingkap....kompom ok,muahahahahaha

appledia said...

Elly : 'Qada' esok jerla eh.

Dee : Tu ar..sian aku.Ko musti geng yang 'ilek2'..kan?*jeles*

Ema : Hamoi2 hang..kemain eh 'nasik tambah' nampak?

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!