> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 26, 2010

Dah kering.......LAH!

Woooah tinggal sebulan jer lagi nak jejak tahun 2011???!!Cepat betul masa berlalu..kan?Si dak kacak aku yang sorang tu seronokla.Tengah ber"honeymoon".Since dah cuti skool haritu,kejanya hari2,bangun pagi mengadap Astro,game,game,Astro..ulangla lapan ploh kali sehari.Bila tanya....."Danial tak bosan ker asik men game,tengok Astro?" Laju ja jawabnya..."Tak".Memangla...cuba kalo ibu kasik awak buku skool?Hmmmm..layankan.Bulan November ceng2gini..selain kopak duk bawak danial merayap,jenjalan wikend..harusla aku kopak jugak cos dalam bulan ni aja ade 3 besday geng kat ofis aku.Berderet2,bersaing.Ala2 selang seminggula.Idokla kopak manapun just biasala....nak pikir sorang punya besday pun da 'sesak' kepala...ni kan pulak 3orang???Adoiiila..nak2 salah seorang dari depa tu is your BOSS!Garuk kepala jap......dah kering idea weh! 



Last year,aku arranged satu meeting yang involved boss and all the HODs yang under boss aku punyer division,and co-incidently the date fall sama dengan boss punya besday.Memang terbaeekla.Dapat threw him a surprised celebration sebelum start meeting.I bought him his fav. (fav.ker bos??)carrot cake,card and simple present.Everyone even boss enjoyed and m done with flying colours...ahahahah.But this year..tarak.Tak dapat.Boss kebizian.Meeting sokmo.Tapi tarak buleh slot surprised like last year.So i decided,instead of party a slice of cake and birthday card will do..LAH.Miahahahahahahahahah.Giler jahat,kemut...kan?Yang penting THOUGHTS tu...ikhlas.Dari oang lain,yang tak ingat langsung,oke per.....Better then nothing!    



Boss aku neh spesies yang tak makan chocolate cake.Lupalah pulak aku nak kepochik tanya kenapa...Dah dia cakap TAK makan,ko diam2,paham suda.Since there was no party so,seslice  untuk dia sorang cukopla..kan?Nak buh dalam kotak cake tu nampak cam tak proper plak cos just a slice.Seb baik aku ada simpan this cute clear container/box. ^_^ Dapat curik dari hamper raya siapa pun aku da lupa..ahahahaha.Naseb carrot slice tu petak,so..memang just nicela!Aku ikat jek ngan ribbon..kasik glam sikitla.Da sah2 kek murah (eh,secret recipe punya kek...murah ker???)kasila ader 'attitute' sket.Kata.."kretip"!Hamek ko.Hasilnya not bad what..?(baik korang angguk sama!)Yang penting niat tu....Nak tau tak dalam paper bag tu aku buh apa?Jeng..jeng...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
NASI IMPIT + KUAH KACANG
Aci tak jadi besday pezen untuk
BOSS!!
^_^
Miahahahahahahahahahwakawakaeheh
Jom reramai ulang nyanyi lapanploh kali 
"apekukesah!"
lagu onenationemcee yang baru..
taktauker..isk?

6 comments:

PUANSTOBERI said...

Yunk,
mau kepochi2 hal tiket Rapunzel tu ker??
Meh emel kat ai. Nati ai stori telling apa yg panas2 tu.
Namo tulis link kat blog nati org tu plak glemer, bia la dia glemer kan kiterang2 ni je.
Tehehehhehe :P

emel me at : cikstoberi@gmail.com

Fida Ghazi said...

wah..bday prezen nasi himpit & kuah kacang.. sangat eksotik gitu!

Mesti bos akan ingat sampai bila2 hadiah tu..

appledia said...

Pn.Stoberi/Reen : Gtalk out,line tenet kat CB tadi cam hareeeemLAH pulak.Email2 seeeepat!Hikhikhukhukhuk^_^

Pn.Fida : Muahahahahah,EKSOTIKla sangap!^_^ Tu namenyer belasahajerhadiahnyeryangpenting kasik!Hukhukhuk *abehla PMS mak tawun neh..fhitam!*

edlidza said...

ahahhahahhah lawakkkk aku gelak cam org *tut* kat mamak nih dah sorang2...

ken said...

it's the thoughts that counts right :)

Rinz said...

LOL Better than nothing of course~

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!