> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 28, 2010

Nak 'KEMBANG' ke....nak 'FHITAM'?????

Di suatu tengahari khamis yang terik,(whyla ur country so hot???) berlokasi di Subway Kelana Jaya,ketika sedang meng'Q'kan diri membayar "Fresh Thursday" sandwich pilihan untuk dibuat lunch...


"Kak,nak tumpang tanya bole..?"tetibe si budak lelaki cashier Subway neh bersora(read:suara) sambil mem'bongkosh' sandwich aku.

"Haaaa...(blurLAH plak tetibe!)?Owwh bole2,tanyala"(sebenarnya mata duk 'LAPAU' menengok  olive,timun,CIS bedebah(read:cheese), yang adek subway tuh duk tenyeh dalam roti..ngehngehngeh.Burok pangai!)

"Akak ni..ada kena-mengena ke ngan ZIANA ZAIN?" dengan selamba badaknya bertanya.Patotla ko duk jeling2 haku dari tadi ek.

Haaaaaapee???????oooooOOOWH nak FHITAM ke?nak KEMBANG?nak FHITAM ke?nak KEMBANG?nak FHITAM ke?nak KEMBANG?nak FHITAM ke?nak KEMBANG?*LEMPANG*

"Isssh tak adala..mana ada.Perasaan jer tau.Ihiks"sambil tersiput2(LAH!Kunun)aku menjawab...*blushingblushing oledi!*

"Eeee...betul ker?" adahatilagi budak ni*Ko neh puji ker perli..dik???*Sambil sengih macam kerang busok aku hamek bungkosh sandwich and blah!* Maluuuu weh,oang yang batur panjang2 sebelah aku pandang jerk**_____**Ko cakap ngan aku.Aku patot nak KEMBANG ke FHITAMLEMPANG?Cakap cakap cakap sekang!

GILER lawak!Aku rase konfem MUSTI mamat cashier Subway tu RABUN....kan?Muahahahahahahahahahahahahahahahehehehehe
 

8 comments:

Ayu said...

Hehehehhehe.. Bukan hari2 org nak kata kita sedara ZZ. Harus kembangkan saja dirimu. ;D

edlidza said...

x usah lah ko malu2 ... muahahhahaha... sayang ko !!

darkbatman said...

haha.. ade iras laa..seyes ade!

Anonymous said...

Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.

appledia said...

yu : Hiksss..maluk arr (sebenarnye da terlebih KEMBANG =D)

Elly : Maluk still...

Darkbatman : Maneder..tak same ar *blush*

Anonymous : Thanks,im still learning,trying to improve as well.Its never to late to improve,to learn..right?BTW,thanks for dropping by to my humble blog.Cheers!^_^

Dakjaat said...

ada iras ziana zain sikit.. dari paras hidung ke atas.. hahahaha :D

Melati Qistyna's Mummy said...

ehehe.. ok la tuh... aah harus kembangkan aje :P

appledia said...

Dakjaat : *blushing* etoikeneh..

Cik Melati : Dah TERLEBIH kembang :D

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!