> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 07, 2010

Malu tapi MAU!

After event yang ala2 the vogue but tak berapa nak vass hari jemaat lepas,kami en.lola punya perot da ber'dondang sayang' minta di'refill'.En.Lola,walopun tak buat keroje ape..takler lame mane pun menunggu,WAJIB untuk ngadu kelaparan yang amat.Nak makan nasik, memasing da tak larat cos before semayang jemaat tu da makan melantak baeek punya lunch kat gerai mak aku.So plan nak try menengok makan kat foodcourt Jasko Sunway Pyramid tu.Tenga2 jalan..nampakler sebijik(kah?)Subway kat situ."Emmmm...kalo 'belasah'(read:makan) subway pun menarik gak neh.."  baekkk punya ayat pancing aku kasik. "Ha...jom!" uikks terkojout jap aku..


Al-kisah malam sebelumnya..aku malas nak makan nasik for dinner cos tengahari tu aku de tapau lunchy terbaekk (lah sangat)and memang antara kesukaan kegilaan aku sekarang which is Subway Turkey Ham & Breast(Thursday's Special punyer!) and tak makan2 lagik.So bajet nak makan dinner yang healthy(lah sangat lagik!)malam tu.Tamo nasik (gomuk nanti okeh,huh sombongla plak!),nak makan sandwich.Ye arr,aku kan minah salleh wannabe....*mari MUNtohhhhh bersame2* ape barang makan nasik weii.En.lola tehingin and lepas tu bole plak nak songlap sorang!Banyakla kacak muke dia kan?Jangan harap!Tarik rambut,tomoi dulu ngan aku ar...kan?Aku kasik separuh jek...itu pun seb baek aku tenga mood nak berdiet(lah ssesangat!).Kalo tak harap maapler...So probably ni kes nak balas dendamla kot..

Subway Sunway Pyramid neh agak luas compare ngan yang ada kat KJ tu..kocik yoo

Aku kalo da ala2 'orang mengantuk ko kasik comferter' *karam singh waliah,ampunkan sayeee..* memang terbaekkla..kan?Onkan sajek.Kate baru pukul pat lebeh,lite2 sudah.Tea time ma......Seperti biasa berjimat-cermat adalah amalan yang mulia.*apekah??*Special of the day ..adala sangat wajib diorder.Jemaat special depa is ...



Cool Friday's - Smoked Turkey


Masa ngoder aku tanya en.lola "Nak sendirik2,ka share?"
Sameade ni memang setetment malu or kaber line,dia jawab... "Share jekla..."

Aku yang menurut perintah pun mengoder Smoked Turkey with Parmesan Oregano Bread yang 6inch same medium ice lemon tea.Amek feeling makan berdua,share-suap2 macam time kapel2 dulu ar..Yang kat atas tu bukan gamba sebenar eh...tak sempat nak snap gamba semasa kejadian.Nak tau sebab apa...?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



En.lola da selamat belasah dulu.Siap suruh aku beli baru!Tak jadi nak share..huh.Yer2 jek kater tak baper lapo...(lah sangat!).Bersungguh bena dia.Sedapla tu!Kalo tak,idokla sampai cenggitu ghupernyer.En.lola ni spesies tekak 'pure' melayu ngko.Kalo spegeti ker,pasta ker,piza memang tak betah tapi seyes aku tekejut dia suka plak subway neh.

 

Gigih okeh!

Per kate kita try sign kontrek ngan subway nak tak?Or propose ngan depa mintak jadikan kita spokesperson..hehe.Hari2 leh makan subway free.Syiok wooo^_^ 



1 comment:

edlidza said...

hahahhahahah !!! en lola en lola...:P

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!