> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 27, 2010

Kepergian yang disambut

Da 2 days,kawan aku yang sorang tu memulakan kerja di tempat dan suasana baru.All the best for you brotha'!Forget us not..will you?Ok,enough emo'ing.Hari rabu dan hari2 yang sebegini,aadalah harus lagi wajib untuk semua aku ceria2kan hari bagi melawan bahana Wicked Wednesday harini (wei penah ke aku TENANG???).Ape yang paling best yang boleh buat semua orang(agaknyaLAH)senyum.sengih,lagi suka hati..kalau bukan makanan..kan?Food?Anyone with me?Aloh...maseh dilingkungan lunchtime..kan,berkisah pasal makanLAH yang terbaeeek tul x??



Kunun2nya aku kreatipLAH(sangat!) menghamek gamba dari ariel view cenggini *muntohhh*


Telupe nak snap gamba yang satu neh.Tula laju gelojoh na makan,naseb ade CHILIS.com.Memepersembahkan TRIPLE PLAY...no,no,no...dun b noti okeh.Not 'THAT' triple play.POKOL(read:pukul) kang!Ini adalah starter yang diorder sebagai pembuka acara makan untuk kami2 yang lapau! peLAHAP 


Yang diraikan mengorder burger ayam yang gemok yang diberi nama CAJUN CLUB SANDWICH (kesian sandwich neh..adeke patot dibagi name ko JAKUN???) ineh.HABES lincin(read : licin) okeh!Terkagum aku..."Shant...ada raksaksa eh dalam perot ko...?"^_^



Oleh kerana 'mak' sedang menjaga badan(LAH SANGAT)..cukupla sekadar makan FIRE-GRILLED CHICKEN & PORTOBELL (sile jangan tegeliat lidah!) atopun name melayunya ayam bebelang panggang yang sedang2 aja neh..Buuuuuurrp,alhamdulillah.




Oang nak letak gamba makanan jerk.Tapi si peng'order' makanan yang berjagung satu neh duk sebuk enterframe same apekes???Ape ko order ek pompuan...?Ohh si CHICKEN CRISPERS




Fis and cip (read:fish n chip) yang demok neh permintaan si Linda H



Oh mak kiah.Maapkanla ai.Ai sebenarnya nak hamek gamba BURGER bagak tu u,bukan gamba u..taw.Takot tengok daging tu.Merah lagik.Sape suroh amek hap cook...ha?Ape ko ingat ko tu..karnivor????Hiks!Si pecinta fhink tu (ber'kurung' kuning u..)tak meng'order'.Dukla mengecek (read :pau) semua orang punya.Share2 gituk.Ate kate servingnya giler babas punya BOSA.......kan?



oooh da salah patot gamba neh dulu..di saat tarak lagi makanan yang SUPER DOPER bagak tuh sampe..ekekekek.Group photo adelaaaaaaaaaaah SANGAT wajib tahu.Okei bai,ai nak high tea plak!

4 comments:

kak ina kl said...

sorrylah..silap..dah betulkan dah balik..
cedap-cedap makanan kat situ

darkbatman said...

nampak cam best jer.. haih.. next time leh jumpe mkn same2..heee

appledia said...

Kak Ina : Tadehalla..betul memang cedap^_^.Siap tersandar lepas makan!

Darkbatman : Bole2,ajak ramai2 'berjimba' same!^_^

edlidza said...

nnt aku dah sehat kita g lagik ekk ... heeeee.. ajak shant skali ...

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!