> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, July 21, 2011

Yang mampu...

Salam.

Mak tadek mojo nak berblogging tapi digigihkan jugak.Duk membelog-hopping ke belog orang jer lebeh.Siap khatam dua tiga tawon punya entry hameeek kau!Gigih oke.Harini adelah hari ke-3 mak menggantikan posa. Harus menggigihkan diri.Hado lagi duo.Duo hari okeh!Sok mencutikan diri.Jemaat adelah hari berjimba,giloo po nak posa????*tetibe* Taklah saja nak break,sambung next week.

Cabaran mengganti posa kali neh adelah hazab.Lapa n dahaga tarak,alhamdulillah.Yang lebih melampau tahap paw paw ner adolah MENGANTUK!Yer tahap cipan punya!Strehhh okeh.Even da tido setok ala2 budak sekolah but still hissssh.Syaiton niiraajim sungguhla bergayut2 kat mata!Tapi harini survived.Ngantuk adelah kurengs cos mak terjumpa belog yang giler lawak.Santai habes.Terkekeh aku gelak sengsorang macam sawan kat opis neh!Hehe.

Oke cukup.Dah melalut ke situ.
Nak cerita kisah berbuka semalam.Tetiba tewingin nak berbuka makan spagheti.Feeling mat salleh la kunun.Bahan memang pakai setok apa ada.Tadak halla part tuh.Yang jadik maseelah(read:masalah)nya adelah..SEMPAT kah?Opis mak nak menuju ghumah adelah tidak kureng amek masa satu jam.Tu tak kurang ar.Terlebih kalu bole membawak ker sejam setengah.So bole kire2 tak kalo mak keluar opis pukul 6,celah bedah mananya nak memasak spagheti tu???Kut nak membeli pun tak tentu2 sempat nak jejak rumah by berbuka tiem...Nak tau apa jadi.5.30pm tepat semalam mak menurunkan diri dari opis *boss meeting, soo apalagi yehuuuulah!* menjalankan diri ke parking n zasss memecut ke Gombak.*pecutla sangat..kan?Bukan LDP tu jem cam haremmms ker???* Alhamdulillah sompek mak jejak umah lagi soploh menet nak 6.30pm!Syabas,syabas!Dan hasilnya......

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
Taaaaaraaa.Menu orang berbuka yang mengidam!Sempat uuuols!Marbeles!


Kata 'bujang jadian' cengginila gayanya,menunya kalu berbuka sengsorang...sobsobs.Spagheti Terjun,jambu batu tadek biji Sg.Perak *perlu ker mention??* n ice lemon tea..Harini nak makang aper plak eh.. eheheh?

3 comments:

edlidza said...

cik apple mesti boleh !!! dap owhhh nampak spageti ko .... hurmmm yummyyyy...!! anyway slamat bebuke ehhhhh....

Ayu said...

Bila nak raya? Acik insyaAllah sabtu ni raya. Harini last day marathon! ;p Btw, terjun2 pun nampak sgt sedapp..

cik puan apel said...

Elly : Cayok2!Harimau Malaya BOLEH!*tetibe*

Ayu : Mak 'raya' next weekla gamoknya.Weekend schedule 'penoh'(LAH sangat!).Selasa insyaallah!*doakan kejayaanku....*

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!