> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 21, 2010

Sampai nanges!

Cukup.Dah,tak payah nak 'brag' lelebih ngan aku.Memang sengajala nak kasik aku SENTAP....kan?YER,aku sangat JELES.Yes.SANGAT!Puas ati?*tetibe emo..*Aku taula kelmarin korang(kah?) enjoi,berjimba sakan.Hamoi2,seronok gilalah tu melayan lagu 'Decode'..terkinja2,telompat2 segala,memang layan abes.Aku tau ade yang siap head-banging sekali..kan?Pastu bleh 'pasang lighter' sambil lentuk2 plak time lagu 'The Only Exception'..Adoila...JELESnya aku ngan korang.Owhhh ParamoreT_T.Dah tak payah nak buat aku tambah PANAS.Buat 'mak' berangin jek.Mencik tau!*_*




Walopun aku cukop TENSI cos tak dapat join (yang sebenarnya ekonomi meleset n letih dah masok contest semata nak menang tiket free,tapi harem..satupun TAK lepas,CEH!)korang telompat2 sama tengok si Hailey William tu nyanyi,but still,TETAP aku hepi on last tuesday nite as aku dapat muvi tiket free...muahahaha.Ngko ADE?????Takde kan...kan..kan..kan(gile belagakkk..ya ampun!)




Naseb muvi tiket GSC 'ehsan' CLEO tu setat pukul 9 malam.Balik keje harus SHARP okeh,meredah jem,berkejaran pulak ke Mentari Court menunggu mengangkut si fomfuan fhink bersiap,(aku gak yang tak mandi2...opps!)sempat gak akhirnya sampai kat destinasi yang dituju by 7somethin'.Dapatla rilek2 jap, window shopping ,lepak2 'bersiaran langsung' fb..hapdate2 belog sambil dinner kat CB,OU ditaja oleh cik puan merah jambu!Sangat SYIOK!Muvi free,makan free!Best2.Mucha gracias bebeh!Belanja banyak2 lagi tau..^_^




Si minah penggila 'fhink' ni asikla komplen gamba dia aku hamek tak cantik.Tengok neh cantik,malatops ja mata aku tengok...Kawanku,'SENI' itu halus..paham?*apekah* Oke bebalik ke citer asal.Nampak tak kat atas poster 'You Again' tu?Depa tulih..."coming soon","akan datang".. YES.Kiterang dapat special screeningnyer tiket.2 days in advance before the actual screening on 21st(which is today!).Masok2 panggung,carik seat F9&10...tengok2 wallah!Dapat centre hall seats...terbaek ar.Sayang CLEO!woot woot^_^

 



Kristen Bell belakon as 'Marni' anak kepada si Jamie Lee Curtis (sape penah tengok citer antu "Halloween" musti kenal dia ni!) Si Marni ni dah transformed dari 'si geek' yang selalu dibuli mase high school kepada si jelitawan berjaya yang kiut lagi gorjes dalam wayang ni!
 


Meh aku kenalkan,pompuan ni name dia Odette Yustman.Pelakun baru kottt,tak glamour punpenah dengar nama pun?Ade sikit rupe macam 'Megan Fox' si hot stuff cerita Transformers tu..kan?Kalo nak tau dia ini jadik pembuli besar yang da insaf dalam cerite 'You Again' neh.Sebelah dia,Sigourney Weaver (penah berlakun dalam citer PREDATORS ke ALIEN,tak ingat.Tapi time mudela..) jadik maciknyer yang very da jet setter,cougar,hot lagikla kaya.(wah gitu!).Memang BEST.Giler lawak citer neh.Serius!Tengok 'cat fight' antara si Kristen Bell ngan si megan fox wannabe tu,seriusly berjaya buat aku GELAK gegiler punya!Sampai tahap keluar2 airmata.Sampai nangesla!

Nak tau cemana kisahnya..?Meh aku story mory sikit sipnosisnya.Kalo nak tau lebih or tengok snapshots dari muvi cekitdout sini.


“No matter how old you are,you never get over high school.Successful PR pro Marni(KRISTEN BELL)heads home for her older brother’s(JIMMY WOLK)wedding and discovers that he’s marrying her high school arch nemesis(ODETTE YUSTMAN),who’s conveniently forgotten all the rotten things she did so many years ago.Then the bride’s jet-setting aunt(SIGOURNEY WEAVER) bursts in and Marni’s not-so-jet-setting mom(JAMIE LEE CURTIS) comes face to face with her own high school rival. The claws come out and old wounds are opened in this crazy comedy about what happens when you’re reunited with the one person you’d like to forget.”



Serius!2 THUMBS UP to "You Again".Enjoi abes!(ape ko ingat aku tak dapat pegi PARAMORE punya konsert,aku tak bole ENJOI?Silap besa ar..*tetibe*).Cerita yang lawak giler(pada aku)but SARAT ngan moral values.Banyak quote best2 dalam citer ni...tau.Paling terbaeek..yang neh la "What doesnt kill you.....will make you stronger,will marry your brother!"^_^ Aper yang aku dapat 'kutip' lepas  1 jam setengah melayan muvi ni?Let see..

1.People do change.Either for good or bad,people DO changed!
2.Pecaya atau tidak,orang2 yang berada disekeling kitaLAH sebenarnya yang men'CORAK'kan kita.In directly,'MAKES US',us today.
3.What really matter is not WHAT happened,but HOW we REACT towards IT


Aku yang ter'gedik santai' kat tepi heway memalam bute.Ditegur dek ponti kang baru tau!Ape  ko bajet tenga buat video klip lagu "Airplane" ngan Hailey William??*muntohh*


Isssk,banyak lagilah kalo nak suruh aku 'kupas' buah epal satu2.Tido plak korang kang.Yang pasti memang tak rugi,senang cakap a MUST SEE MOVIElah!Pila tengok.Best woo.Tapikan,ni aku tengok ngan BFF aku..cube bayangkan kalo tengok ngan en.lola.Agak2,dia nak tak layan citer 'cat fight' yang cenggini??



1 comment:

farah diaz said...

best ke??huhu...nk tgok la gak...

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!