> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 05, 2010

Keras diluar..lembut di dalamLAH!

Walaupun dikata rupanya nampak ganas dek kerana botaknya kepala tapi TETAP dalam hati ada taman tau.Tak pecaya....??Action speaks louder than words..betul tak anak2?Jadi malas cakap banyak tengokkan saja AKSI2 en.lola yang sudi jadi baby sitter merangkap mr.mama on last Sabtu biler aku duk bizis membaling bola bowling taim tournament opis aku....uiii TERHARU!


Gigih duk train si Danial yang excited tahap gaban n tak sabar2 nak baling bola bowling tuh



Hasilnya.....

Ok what...tadekla ke LONGKANG..kan kan kan?Yang paling mahal,tu tengok tangan si danial melentik baeeek punya da macam pro bowler!




Moral of the story : Jangan disangka muke rock,nampak ganas kejenya nak gaduh or buat mende2 yang tak baek jek tau.Tengok laki ai,even botak kepalanya,muke sekali pandang adela rupe..."Lu apehal??" TETAP dalam hati ade taman bunga tau.Siap bleh jadi baby sitter terbaeek lagi!Interested nak dapatkan khidmat baby sitter yang muke ganas ala2 The Pacifier...??PM me yek!^_^



5 comments:

edlidza said...

muahahhahahhah ....besa la tuh beb !! aku pon terasa gak nih ... nampak luar rockkk tp hati lembikkkk..... i called my self as cengeng... ko tahu kan cengeng tuh apa ?? akakkakakak :P

appledia said...

Weh cenggeng maner same ngan muke rock tapi 'lam ati ada taman'la...

Cengeng tu ngada2,adek beradik ngan gedik..kan?^_^ muahahahah

edlidza said...

byk laa ko ...cengeng tuh manja ... sket sket nanessss... cam aku ....air mata murah.. okek !! muahahahhahahah

kak ina kl said...

memang betul..cuber tanya mat rock tu..selalunya dalam hati ada taman..

wah glam kamu ni..dapat jumpa artis..happenning kan

appledia said...

Kak Ina : SETUJU!Rock kapak ker,ganas ker jiwa TETAP halus!^_^

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!