> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 26, 2010

No feeling







Tataula..nape.Mood swing abes this week.Gegiler punya!Nak kata PMS,da lepas lama dah.Nak kata stress,maybe ada sikitla kowt.Yang pasti kebosanan tahap cipan melanda kapla hotak and jiwa raga aku.Ntahla.Last week cik abe aku balik.Sempatla bersahur and berbuka sama.2hari jer pun.Tupun da berapa hari puasa,baru dapat berbuka sama.Sadiskan??T_T.Sedey tau,da la this is our first Ramadhan together as husband n wife.Pastu boleh plak sorang duk tercampak kat Utara,sorang lagi duk tercongok kat K.L.Giler tak KO sedey????Orang selalu cakap,bulan puasa nila timenya tuk berkumpul sama keluarga.Tapi tak untuk aku *sedey lagi* Naseebla umah mak aku dekat.Dapat gakla berbuka kat rumah mak aku hari2.Kesian pun ya,orang tua tu berbuka berdua ja kalau tadak aku ngan si Danial.Kalo tak memang haru.Konpem.Sayunya rasa,kalo time sahur bolelah layan lagi...ni nak berbuka sengsorang????Ya ampun!Mau meraung kotttT_T


Entahla since encek lola a.k.a cik abe aku balik Kulim last senin,macam nila aku.Macam kucing ilang anak.Macam oang sasau.Tadak mud.No feeling.Jiwa rasa kosong..jadi kacau.Buat apapun macam dah takda perasaan.Just buat for the sake of do it..ja.Balik keja,redah jem,singgah param,buka posa kat umah mak,amik si danial then sampai umah...tivi ka,lappy ka semua da ke tepi,aku tolak "ke laut"..Tilam gak aku carik,melepet terus,then temenung.Duk tilik siling umah yang tak berapa nak lawa."Kehilangan" ker aku neh??Bleh over plak this time around.Macamla tak penah,tak biasa kena tinggal ngan laki..hrrrmmm.Da dua hari merasa jadik complete as a family tetiba "single" (single la sangat...kan)balik...time bulan posa plak tuh,huh senang sungguh nak rasa tacing.Syahdu sokmo..Neh baru cerita 16 hari posa..aduh camanela.."Wei kuat sikit boleh tak?Bukan selalu ko ker yang paling "hati batu"????" *mode marah diri sendiri,nak lempang tak sampai ati..layankan*

5 comments:

Rinz said...

ha asal lak ni =))

appledia said...

Tadak aper..emo jap!

Kancilbiru said...

bulan puasa ni tak berkesempatan bbuka ngan mak lagi...huhuuhu

Sedapnya berbuka puasa di Restoren Ayam Penyet AP

appledia said...

Kancil Biru :Laaar..mak duduk jauh eh?

edlidza said...

aduhai ...sabo yek beb .... hurmmmm klu umah ko dekat ngan umah aku kan best ...ari2 aku buka ngan ko ... :P mesti laki ko balik selalu sbb riso ... akakkakakakkak .... dia kan riso bile ko ngan aku ....hehhehe..:P ..

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!