> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, July 15, 2010

muke senget


Kalo tanye aku,seyes aku sendirik pun takleh nak jawab kenape,mengape,bagaimane,cenggane..?Aku tatau.Sejak dari azali kowt.Suke na buat "muke senget" .Bile amek gambala (tapi ade gak kengkawan cakap,time tak amek gamba pun aku ske buat "muke senget" tuh.Weii,kowang takde keje len ke?Duk perati muke oang pe kess??*emokah..?Hukhukhuk)Tak kesahla kat mane pun.Waima ape pangsen pun.Kek opis ke..gath ke,time ngan pamili ke..opisel tak opesel,"mak" memang 'natural' nyahhh!Muke memang tak plastik punya!Muahahahaha.Kat mane2 ade pak jurugambo yang gatai pi snap gambo aku (except kamere akula sendirikla haa)MUSTI ader gambo "senget" aku teselit!Sori eh.Bukan aku yang tegedik2 mintak oang amek gambo..tulun sket!Mak tak giler GLAMER..nyah!Abeh da oang yang suuer kemere,dia bukan mak mintak k..N for sure sume2 muke "senget menget" itew candid..bukan lakunan oke!!


Neh gambo yang paling recent...hoho sesape yang telibat harap 'maap'la eh!Seyes tak sangka "senget" la pulok!Musti sape2 yang tak kenal aku conpom akan cakap "Eeee gedik sungguh!"Tak pun..or maybe "Nape buat muka lagutuh?" ato mungkin depa2 itew probably akan cakap "Awat 'senget' na mukenyer.." lam ati aku hanye mampu cakap...ini muke mak yang sebena okeh..AMK??(ade mak kesaaah?)
Konpom senget


Nak buek camno..tindakan repleks.Aku memang BUKAN spesies "kontrol ayu" or "sopan".Apetah lagi nak buat muke COMEL *yer2..aku taw aku tak comel*So totally not me okeh.Selalunye memang muke akula yang me"rosak"kan gambo..(yaaa..ampun!)But kalo ader spesel pangsen or opesel one like gambo graduesen aku ke or kat memane yang patut aku buat muke 'stern',muke "semenggah" sket,muke ade perasaan,ade jiwa..aku leh jek try to "behave"...hukhukhuk


Kesimpulannye,morale of bebelan aku rini..is dat just be yourselp bebeh.The truth will reveals..no matter wat!If you have that "sumtin" that xfactor or watso ever (regardless baek or buruk..sendirik mo ingatla yek)you will outshine..eventually!(ni kalo ko "shine"la ha..kalo "malap" gak pi carik lilin!)Satu lagik.Yang aku cukuop pantang.Yang aku tak suke wei.PLEASEla dun JUDGE da BOOK by its cover.Tak baekk!Sume bender takes time oke.U cant change da world in one nite pun..kan?Cam gambo kek bawah neh..Seyes aku cakap..kalo ko tak kenal KONPOM ko tak CHENTA,tapi kalo ko da kenal..SURE temimpi2 ar!



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


9 comments:

ken said...

lol why lah that image!
shocked me for a while =P

appledia said...

Which "one"?? lol

Sharinginfoz said...

memang citer senget le ni

appledia said...

Sharinginfoz : AGAK sengetla..hihihi^_^

TOLANIC said...

Actually I can understand BM. Just not too rojak! =)

appledia said...

"Mine" actually considered acceptable LOL.
You should me my gf..you gonna betotal blur with her "twist of tongue"!

nuruleliza said...

:P nice ...

JMR said...

muka senget ada kaitan ngan muka sengal x ek?:-p

appledia said...

Elly bebeh : Muaacks!
JMR : SANGAT tidak ^_^ nanti en.JMR tryla wat entri pasal sengallak huhu

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!