> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, July 13, 2010

"I Love to Touch My.....".






Aku memang selalu bukak 'nuff'nyer page.SELALU sangat!Senang cakap,hari2la.First reason, sebab aku nak cek blog akunyer analytics.Secondly,cos nak jenguk,nak tengok2 manalatau kowt2 figure earnings  tuk akaun nuff aku tu tetibe lak men'canak'ke kan?.Yerla mane nak tau,tetibe malatops!(berjanggut lagila aku rasa...sebenanye.Cayok2 apple,Gambatee!)Kat page nuffnang neh memang banyak ar derang buat contest tuk bloggers a.k.a nuffnangers.At least once a week konpom ader nu contest.Antare ko mo join nak tamo jek.As newbie yang sangat ijo lam blogsphere neh,aku memang banget tehingin nak join contest2 depa neh but tu la..doubt selalu sangat ngacho!Menganggu gugat..mengoyangkan mak..nyah! "Boleke entri aku neh?Cam tak best jek?Takdek ummph pun.."Macam2 g alasan..cuak sokmo!Then one day aku nampak this contest promo kua lam page nuffnang.Gambo henpon siap ader tangan kaler2,banget menarik pehatian aku!



Terossh tergodas n membuak2 keinginan mo join da contest.Giler semangat jap aku!Mo tak semangat??Da most creative entry akan dapat sowang se'bijik' the new LG COOKIE handphone koo!!Touchscreen summore!Tengokla..someey banget.Gewammm okeh!



Nehla da GRAND prize yang depa nak kasik tuk da BEST ENTRY,LG Cookie Plus-3G.Da latest version in LG Cookie pamili."I love to touch my henpon so masssh oke".Kowang tak suke ker?Lagi2 kalo henpon pree..Hihihi.Henpon touch screen neh memang BEST cos tak payah sakit2 tangan duk tekan2 keypad sampai haus ko!Kalo men touch2,konpom kite lebey TLC(tender,loving,care) tui dak?Lemah lembutla..Henpon pun conpom tahan lama.Sayangg maa..Yang sonok aku nak citer pasal si LG Cookie Plus yang baharu neh is dat dia ader ade Simple SNS (social network service) Connector,siap ngan LiveSquare™ feature lagik yang membolehkan kowang online dengan cara yang banget interactive.Banyak lagi features dia yang menggodas contoh cam widgets & applications n email On-the-Go .But yang paling BEST tis version ader 3G n wifi connection.Pendek kata kalo kowang antu fb ka,twitter ka,ym or gtalk tis is DA ONE tuk kowang.Rega yang berpatutan n banget MANTAPP! 


Yang itam lagi menawan neh(aww..tergodas!)name dia LG Cookie Plus .Tis will be given out as da perst prize.Tis model pun tak kalah oke.It oso have Smart & Intuitive SNS Connector gak. Tambah plak model neh ade function tuk Editable Screenshot MMS.Memang worth the money tui ar!



Kalo dapat 2nd place pun hadiah dier fon yang da bomb gak k.Bukan cekai!Kowang tamo ker kalo oang kasik pree2 tis LG Cookie Fresh!Aku MO.Memang fresh,siap ader outline ijo lagi taw!Design dia banget dynamic.Ade kamera 2MP,leh layan MP3, ader Video Playback supporter,nak layan radio via  FM tuner dia pun tadak hal punyala! 


Cantik?Menarik?Tertarik??Kau memang da BOMB!Awww.Seyes aku tergodas..n takmo terkeciwa!Wajeeb aku join!Busuk2 pun,kalo ader rezki entri aku yang tak seberape neh terpilih in top 100,leh gak dapat special pass tuk gi event LG Cookie Monster Party neh weii!Kalo kowang tak tergodas ngan sumer2 temptations kek ateh tuh conpom kowang bukan manusia..Muahahaha.Ntah2 ko monster yang bakal ader lam LGnyer party tu kowt??Baeek kowang gi check*joking okeh*..manalatau.Oke aper,untung2 leh menang best costume ke? M going to the LG COOKIE MONSTER PARTY by tis coming 24th July 2010 at Neutral Club,Jln P.Ramlee from 6pm to 10pm.Mo join...??JOM  lets rrrrrarrrrrw!

10 comments:

The Blogger (63672674) [meoramri] said...

Hi fellow innit member.Supporting your blog. Hope you can visit mine too.

appledia said...

Hei there.
Thanks again for ur support!

Yorke Kun said...

alamak, LG Cookie la plak..adeh,xsempat dah aku nk follow model2 tepon yg br skang ni..cepat sgt dowh..ak pkai 3310 je sjak dlu smpai skang..hahahaha

appledia said...

Yorke Kun : Tula...mine oso 'old skool' adee.Sekarang all pakai touch2 no more taip2LOL

Yorke Kun said...

hahaha..that's y la..i think i'll stick with my old one..i dun like touch2 ni,my hand slalu basah..hahaha

appledia said...

Yorke Yun : Can still use stick ma...lol

Yorke Kun said...

yorke yun?..haha..well i still love a can-be-handled-with-1-hand-handphone more..hehe

appledia said...

Dude,so sorilooo typo errorrrrr
Mee too ekceli but if free one y not kan?^_^LOL

theeggyolks said...

so are you going to the party?

appledia said...

Hi theeggyolks!
I've got the invi from Nuffnang adee but still contemplating..hmm

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!