> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, August 03, 2012

The day i turned 31

Tersengih-sengih dia keluar dari bilik mengamek gunting yang aku gantung kat lemari dapur..
Tersiput2 renyih mukanya..aku tau adela project DIY yang dibuatnya tu.
Selalu sangat dah...
Lately ni,dia duk kemaruk cerita Harry Potter.
Sampai siap buat "magic wand" sendirik!

"Wat aper tu dak?" sapa aku yang duk ralit memblog-hopping kat hall 

"Adelah.." sambung sengih lagi "Ibu takleh masuk bilik Danial tau.."

Sumpah aku tak terpikir apa!

Leka duk online..tak lama pastu,si Danial keluar dari bilik...
Tersengih2 still sambil sorok sumting kat belakang badan dia..

"Tadaaaaaaaaaaaaaa"


.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.


"SELAMAT HARI JADI IBU!!!!"

*Terus peluk aku*

Terkejutla aku kejap!
Laaaaaaaar....dia buat birthday kad untuk aku rupanya!

*TERHARU...*

Tak sangka,si dak kacak ni ingat..even aku pun sendirik pun hampir2 nak lupaa!

Nampak riak suka sungguh muka dia time bagi kad ni!Bersungguh!

"Mekasih dak..Ibu sayang awak juga."

"I LOVE U TOO dak!"

"Tenkiu!"

 ^_^

Alhamdulillah..
Dipanjangkan umur setahun lagi..
31 tahun dah!
Terasa cam tua kejap......kejap jerla hehe...padehal???
Tahun ni..macam2 jadi...Macam2 perubahan yang aku buat n datang dalam hidup kami..
Insyaallah,dari bertiga semenjak hampir 3 tahun sebelum ni,kami akan jadi berempat September akan datang...
Moga2 segalanya dipermudahkan..

Menjejak usia 31 tahun ni..
Takda benda lain yang aku harapkan..
Semoga aku akan menjadi insan,isteri dan ibu yang lebih baik dari tahun2 sebelumnya.
Punyai sebuah keluarga yang bahagia..sederhana,dan sentiasa di bawah keredhaanNYA... AMIN!

Nikmat apa lagi yang ingin ku dustai?
Alhamdulillah...atas segalanya!



nota menyempat! : Bole tak,lepas sesi kasik kad,sesi peluk cium  selesai...Danial tanya kat aku...."Ibu,ayah dah wish ibu ker..belom?" hehe..Ayoh sile jawap!

1 comment:

edlidza said...

Sejuk prot ibu.... happy for u beb.... love u... hv a blast besday bash... ;-)

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!