> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 13, 2012

Rembattt

Wuwuwuwuwuwwu raya dah tinggal tak berapa hari ja lagi....Mesti mana2 yang tak cukup kelengkapan nak beraya *eh ade kelengkapan eh kalo nak raya???* tenga stress nak menerjah shopping2 mall or Jln TAR yang jem tahap dewa tu untuk buat last minute preparation...kan?

Aku alhamdulillah...walopun sarat2 cemni,dapat gak menyetelkan untuk sekeluarga.Just no baking2 ar this time around...

Paling BEST bila aku dapat taw yang NAJJAH ade bukak outlet baru yang quite dekat ngan umah aku...hehe.BEST2.Takyah ar nak travel sampai ke Kota Damansara sinun tuk carik tudung kesukaaan...Yeyeh!

Tambah extra seronok bila encek suami mengoffer..."JOM PI TENGOK TUDUNG!" Wuwuwuwuwuwuwuwuwwu ciken dance la mak yong kejap! ^_^  As announcement by Najjah,outlet baru depa baru ja dibuka on last Sabtu,11.08.12 berdekatan ngan Wangsa Walk.To be exact sederet dengan Tutti Fruiti which is 5-1,kat Jalan Wangsa Delima 12,Wangsa Maju...Da masuk lorong ni...sile nengok lane kanan (kalo masuk dari entrance Maybankla) n dongak tingkat atas yer kengkawan..

Hehe...walopun memusing2 at the first place,tapi mak hepiiii.Dapat rembat yang ni!^_____^   


Ehem2...ado lagi sepasang lagi ekceli.Tapi tak sempat sampai umah,dalam keta gak da terush pakai.Siap tuka dalam keta bole?Agagagagagaga dulik!Sangat syyyiok lor cos en.lola suka!

NAJJAH...u'll see me ALOT lorrrrr afta this!Hehe

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!