> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 17, 2011

Telo 'kegilaan'..

Dulu aku penahla gatai menerai benda alah yang sepesen ini kat King's Confectionary and few kedai yang takda jenama.SUMPAH,rasa dia biasa2.Takde yang mampu menambat selera cerewet aku ni.Serius.Beli sekali TERUS pastu tak beli dah.Sekadar try,tengok.Ntah macamana ntah.Kisah last weekendla ni.Lepas balik dari konvo adek aku kat Shah Alam (nanti aku up cerita yang berjela ni k.)haritu,kami kena bergegas balik ke Rembau petangnya.Nak menganto keta baru MIL aku.Konvoi 2 bijik kereta.En.lola melenjan Saga FL baru,n aku drive 'pekasa itam'.First time neh,drive sengsorang naik pekasa itam balik Rembau.Okla.Keta auto kot.Takla terasa jauh.Abeih duk teran minyak 120-140km/j..mau tak cepatttt sampai?Hehe

Aku kan spesies spontaneous.Suka buat benda dengan tetibe kengkadang.So petang tu,janji ngan en.lola berenti jap kat BHPetrol bila lepas ja Tol Sg.Besi.N tetibe bule plak perut bebunyi mintak makan.Walhal pukul 2 sebelum tu dah mentekedarah Ayam Penyet.Ntahla..nak mem'besar'kan badan memangla macam2.Hishh.So dah ada KFC kat sebelah tu menyinggah kejap ingat nak tapau Cheezy Wedges as alas perut sementara nak sampai Rembau.Tetibe bule plak TERbekenan n order menda alah ni......



SETENGAH DOZEN terus!

SEDAAAAAAAAP giler!EGG TART by KFC.Sumpah.Rasa manis,lemak semuuuuuuuuuuuuuua CUKUP rasa.Pastri dia pun rangup!Nak2 kalo panas2...perrrrrgh TERBAIK!Bajet nak kasik kat mak mentua rasa.Test rasa sekepin terus "Ala...yang ni mane cukup sekepin?" T_T


Tak pueh hati balik KL mencarikla..kes kempunanla kunun.Pi carik kat KFC Jusco Alpha Angle tadak.Pi yang dekat Puduraya pun hampa.Wey,pesal banyak outlet tadak ni?SEDIH tau tak??T_T Last2 pi yang dekat Medan Idaman yang dekat OTK tu ada!Wah...suka tak kata2 dah!^_^


Dah addicted.Sekepin reganya RM1.80.Kalo ada beli chickennyer product bleh add-on rega nya just RM1.60.Owwwwwwh kepingin,hari2 kene tapau 2 bijik.Tu pun rasa tak cukup..bole?Tadi dah seeebat 2 bijik.Nak pi tapau lagi nam ah!Bai

3 comments:

Freaky said...

kfc ada tart ke ? adeh lama da ta makan kfc

Pergaduhan Hacker dan Fan Heliza di Fb

Ayu said...

pun sukaaa sgt egg tart dia!! :D

@veraonizuka said...

yang ni biasa2 ja kak rasa dye..kalau nak lagi sedap and puas beli kat The Cottage Bakery or kat Macau Egg Tart House kat Times Square...

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!