> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, May 28, 2011

Short but jammed pack!

Salam
Hi korang!
Aku baru jejakkan kaki kat bumi Kulim ni lepas kematu duk dalam bas lebih 5 jam dari KL tengahari tadi .
Lepas ni maybe gerak gi Penang (kalo larat ah)
Yang pasti malam ni kena gak sampai Alor Setar.
Walomacamana cara sekalipun..hehe

Cuti sekolah dah start hari ni.
Danial punya schedule untuk 2 minggu ni dah penuh.
Aku pun sekapalla.(walopun aku TAK cuti sekolah!)
Kalo berterusan mao kurus aku macamni!
T________T
Da nak gerak ni,later free2 aku hapdate lagi eh.

Ape plan korang plak wikend2 or cuti sekolah ni?
Share ah!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!