> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 03, 2011

Pompuan yang MEROYAN!

Al-kisah,cerita di satu tengah hari tadi.Sedang elok,Cik pah same cik puan apel yang sedang bersuka ria,berceloteh suka dalam kereta nak menuju ke tempat makan untuk mengisi perut,menjamu selera di suatu waktu makan tengahari yang ceria...(ECEWAH,ayat)

Okeh SERIUS sekarang.Ni aku nak share (lebih kepada nak mengadu rasa BENGANG,kottt!).Kisah yang jadi tengahari tadi,masa on the way nak pi lunch.Destinasi kami tengahari tadi adelah ke Subang Parade.

Situasinya adelah berlaku dari susur masuk ke kiri dari federal highway nak menuju ke Subang Parade.

Saat dan ketika tu (haktuih ayat skema sekejap!),sebijik viva puteh kat lane kiri n 'sang pekasa itam' aku duk ada kat lane kanan.So nak masuk ke susur kiri tu sah2la kena kasik signal ke kiri...kan?So aku dengan skemanya kasik signal n dengan sopannya menyusur masuk ke lane kiri.Dengan TAKTAU mana punca datang n TAK semena2 sebijik BMW kaler kelabu datng menyempit ke lane kiri.Siap takmo kasik aku yang SOPAN LAGI BERHEMAH YANG DAH KASIK SIGNAL NI MASUK BOLE????Walhal keta BMW tu kat belakang akutu!Aku dengan bengangnya memecut but still kasik signal n teruskan ja masuk ke kiri(tapi hati2 la wey,pompuan giler kott kang disondolnya 'pekasa itam' aku,tak ke jadik kes naya???).

Ok fine.Aku dah ada kat lane kiri sekarang.Dah ada depan showroom Toyata dah pun.Korang nak tau si driver,chinese lady,yang rambut pendek yang aku konpom MEROYAN neh,still nak carik pasal!Adeke patut,aku dah duk lane kiri,(cos nak masuk ke parking belakang Subang Parade memang kene amek lane kiri,lalu depan Pejabat Tanah PJ yang lama tu..),dia still nak menghimpit!N yet dia still duk kat belakang aku.Kereta dahla rapat2 kat depan tu cos ade traffic lite.STILL.Pompuan gilo neh tamo kalah.Nak mencelah.Berdeeeeeeeeeeeesup ptoong dengan RECKLESSnyer dari lane KIRI and masuk depan aku...bole?

So fine.Aku memang DAH BERASAP!!Kalolah digeselnya sang pekasa itam aku tadi,memangla ko mintak aku buat DRAMA kat tepi jalan busy tuh!Siap oke!!!Pekess ntah pompuan gilo neh nak cepat2??Nak TERKUCIL??Ker anak kucing ko nak TERBERANAK??Or ngko sendirik yang dah nak TERBERANAK sampai tak menyempat sempat!Bawak keta kalah PELESIT!!

Aku bukan buat drama oke.Ada dua bijik moto jugak yang jadik mangsa KE'MEROYANAN' pompuan vavih tu tadi!Siap mamat2 tu berenti kat tepi keta dia (masa dia sangkut dengan orang2 yang beratur kat traffic lite!)  n angkat tangan oke!!

SERIUSLY GILO!Memanggggggggggggggggggggggggggggggggg vavih!Panas ati mak k!Nak tau keta BMW yang mana??Neh tengok bawah neh!INGAT! CALARKAN  be EXTRA CAREFUL kalo korang ada berdekatan dengan kereta yang CHINESE LADY yang MEROYAN neh drive k!BEWARE!


Ucapan Penutop :
"Jangan biarkan hidup anda diselubungi pompuan meroyan ineh!" *TETIBE*

2 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!