> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, June 30, 2010

Never say never..






I been hearing this 'blog thingy' for quite sometimes..
Indeed,kengkawan aku pun duk urged,duk aku suh tengok blog yang juai tula,yang tulih pasai citer nehla, macam2. Paling selalu aku bukak(tupun kawan opis yg kasik linklorr, kalo tak,..hareeem!)blog yang juai baju,accessories,juai cupcakes pun ada!Memang sonok ar browsing2,cuci mata sambil tambah info^_^.Paling banyak blog yg aku duk terjah,is blog yng juai branded HANDBAGS,cos opismate aku,'cikpah'(name sebena ok!)neh PECINTA LV n brand2 yang seangkatan ngannya^_^(mak saje nak kasik ko glamer noq!Kang mak buh name penoh kang.marah plak...ekekeke)What ever the item is,cakap jek conpom ader kat blogsphere neh. There are like hundred and thousands of blog outhere that not only sell things but sharing hot gossips n interesting mind blowing stories oso!















But then again,ignorance conquers all..It all stops there. Once i visited da blog,da browsed,reviewed..it just ended there.Never ever,slipped to my mind that m gonna be the person im today.TAK PENAH oke!Aku memang 'agak' suka membebel(yg 'sehat',yg baek jek!),kengkawan aku pun selalu jek gtau,yg aku neh spesies kalo da setat becakap, memang susah nak fullstop,kengkadang comma pun takdek!Dolu2,zaman2 emo,zaman2 becinta sakan memang rajin tulih lam diary,lam buku.Pehtu kat friendster pun ade gak wat ala2 note tapi sekang..hareem!One day,cikpah powad kat aku link RM neh kat aku.Keterujaan aku membuak2. Seyes cakap,blog kak red tuh telah bejaye memotivatedkan aku tuk setat blogging,ektivade 'online diary' aku balik! Maka ngan itula lahirnye appledia as "dombaan kelabu" atiku n fab2corner tuk memenuhi cite2ku tuk jadi bisneslady yg bejaye..gambate!













Walopun agak susah tuk setat blik,but bile tengok kak red yang almost 'similer' case ngan aku,working mum,keje pon cam nak dekek same(except da fact dat she has 2kidlorr)bole jek buat,lagi dasat ade!Aku jadik semangat blik.From da bottom of my herat(huhu ala2 lagu britney plak!)aku nak kasek spesel "dedikesen" to cikpah cos tak reti2 penat powad link2 blogger kat aku n tenkiu SO MASSS kak red for insipiring and tak kedekut ilmu langsung!Sangat humblen hepful oke!Apepun,m pretty sure that all of tis gonna be "a long-term relationship" one!Caiyok2^_^

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!