> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, June 11, 2010

Da feva is BACK!!

4tahun da berlalu..cepat tul.N tudey,FIFA world cup kembali lagik."FOOTBALL FEVA"pun setat ar,4sure.Citer pasal world cup neh,teringat aku last 4years i was involved with my ex-co.'s event which was organized during da last 2006nye World Cup.We opened a booth on the walkway in front of IKEA at The Curve.It was quite chaotic i would say. Football craze was everywhere.There was some sort of football carnival.Ade concert,big screen tivi n there wa lot of booths from various company.Selling things n stuffs.M part of that.Selling my ex-co.nyer product a.k.a jaga 'booth' lorr.Memang happening,but da best among all biler dapat jumper minah yang sowang neh!




Yepp its Jaclyn Victor^_^.Bumped into her,masa lalu kat depan Royale Bintang Hotel.She was waiting for her "q" to perform.Time neh,dia baru menang da 1st Malaysian Idol. Tinggi oke minah neh(tak pasanla plak kalo dia pakai heels)& FLAWLESS, seyesly!Kulit dia santeek banget^_^N clearly bole nampak dia sokong which countrylakan?Yes,she supported BRAZIL and aku plak gatai,pi suh oang tenyeh kat muka aku flag FRANCE.LOL.Terasa agak lawak ar bejalan ngan muke yang "diconteng"..























It was fun,eventhough kene berdiri for more than 6hours that day.The ambienced was CRAZZZZY!Memang happening, sampai tenga malam gakla event tuh.Apart from that,oso i remembered,aku siap wat bet tuh ngan cik abe aku.Huhu, time neh Barcelona lwn pertah aku pun da lupe.I bet dat Barce will win,n guessed wat,memang barce menang dat nite.Giler belagak kejapla aku.^_^ Arrrgh tetiba ja..seyesly aku rili missed those days *sigh*





1 comment:

ravishingpeacock said...

2 lor. 1st day worldcup feva ni kt mapley da mcm nk raya da LOL

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!