> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, May 07, 2010

Citer mak2

Not that i hate it..tak.
Just lotih,konpom aku gak yang kene "crack" paler nak pikir sumer..AGAIN.
Ader-beradik 5 oang pun,sokmo aku jala yg da ala2 cam da sign contract jadik event planner everytime,every year.
Nak buek camno,sibling ako 3 oang jantan.
Yang pompuannye 2 oang jek.
Nak tanak,ako as kaka sulong kene ar amek peranan.
Seb baekla ako ni spesies layan,sonok gak kenkadang.Especially kalo plan suprised aku tu  MENJADIK,memang pueh atila.
















We gave mak tis for last year Mother's Day.
Ako pakat ngan acu.
Brothers ako (2oang jek) donate duit,just kasik bujet,the rest pepandai kitaoangla arrange.
Tupun adek2 jek kasik,abang hareem..
Ntah2 mother's day pun dia tatau!
Ako ngan acu saje gatai tambahkan zip flava oren tuh cos mak tenga syok melayan cekelat yang satu neh time tuh so tambah ja.
"Da more da merrier" aperrrrrr ^_^.
























Last year,kiterang kasik RED kaler blouse (maknye peberet kaler) sama a bling2 brooch kat mak.
Pastu aderla makan2 sket.
Nak kasik barang len,da tak terpikirkan,kesuntukan masa,duit,idea n etc!Lagipun mak ako neh "very hard tu please one,u know"!Seyes tak tipoo.Blouse ngan brooch tupun "we crossed our finger" jek time beli!Seb baeekla dia "grrhenyeh"(read : suke) time dapat adiah tu^_^.























Tawon neh tatau gi nak kasek per.
Ako pun tak sms gi sibling aku.
Satg kenala neh,kalo ako tak start da "spark"..malap ar jawabnya.Nie da kire lewatla,da kire last minute.
Tapi ako neh,kalo bab2 wat keje last minute neh selalu haseelnya..MALATOPS!
Betuuul...(mode perasan!)
Selalunyala...hukhuhk ^_^
Seb baek da wikend.Senang siket nak pi cari barang.
Duk sebok2 pasai cari pezen tuk mak,untuk 
AKO adoo ke sesape nak kasik?????
Huwaaaaaaa...sian aku @_@

xoxo
-LJ-
Related Posts with Thumbnails






2 comments:

my.mastura said...

linda, awat ko kurus sgt?? :P

jeles hokeehh

edlidza said...

Same goes to you beb .... Happy Mothers Day ...!!!! may Allah Bless all mothers in the world ...:) love ya beb !!

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!