> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 11, 2011

Jadikla....dari tadak langsung!

Assalammualaikum!


Wah,pejam celik dah nak masuk hari ke 11 kita berpuasa..cepat betul masa berlalu,kan?Tak terasala cepatnya.Tup2 dah nak dekat raya...ayaaaaaaark matikla.Banyak giler benda tak get ready lagi... -_____________- 

Sedar tak sedar jugakla aku dah berusia 30 tahun 7 hari...*hakhakhak bajet baby nak kira2 harila pulak,hakkkkktuih sungguh!*Dah basiiii dah pun kalo nak ikutkan.N tak relevan dah kott kalo orang nak still wish "Happy Birthday"....kan?Kelakau jer.Tapi kan ade satu haritukan...aku bukak2 jer email kan..nampak email dari depa neh...terus tersenyum lebooooooor..heheh


Tak kesahla.Lewat seminggu ka,lapan ploh tahun ka...mak RELA yuh!Ahahahahahah DASAR sungguh!Mekasihla Nuffnang n TGV sebab kasik menda ni kat mak...Buat susah2 jer.Eh eh...tiket jer...mm makan2 tadek ker??*LEMPANG!*

3 comments:

PUANSTOBERI said...

sila tuntut segara sblm terlewat. hihihik..

anyway..hepi belated beday ye cik puan apple. :D

Hana Soffelia said...

Wah..dpt hadiah dari nuffnang.. cpt2 g tuntut. kang terlepas. hehe

anyway, happy belated befday.

nick dot anis said...

waaaa...best nye kak..

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!