> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, April 12, 2011

UUUuuu JEM!

"Uuuuu Jem!
Jem is contages,outrages!
 Truely,truely,truely outrages
Jem is my name,no one else is the same..
Jem is my name
JEM!"


Giler nostaljikla kalo ingat balik lirik lagu kat atas neh!Sape ingat lagi kartun ni??Aku sure saper2 yang lahir or membesar in year 80's konpem still ingat katun pink neh!


Paling tak boleh lupa si minah pink neh.Dengan rambot kembang kaler pink dia tuh n subang bintang gedabak kaler merah dia!Hot babe oke.Dia ni ada 2 identiti.Kalo biasa2 nama dia Jerrica,bila dah bertukar jadik superstar orang panggil dia Jem.Kire2 macam otomen jugakla dia ni.Bezanya otomen bertukar guna jam kat tangan tapi si Jem ni pulak gunakan subang kat telinga dia untuk bertukar jadik hot babe!Hehe,siap ada band nama The Hologram tuh.Lagu yang paling pemes Jem..la! Derang ni ade musuh.Kire yang dengki kat depala..Name rival depa was The Misfits.Sumpah muke sorang2 cam harem.Keje mendengki,giler  fame n sokmo nak berebut laki dengan si Jem.Tapi opkosla..geng baik,The Hologram monang...kan? 


Budak opis akula neh.Sajer tau trigger mak!Menganto email siap ada lagu Jem lagi.Mengimbau sungguhla jaman kanak2 riang aku!Tapi seyes,best woooooooooooo!Jaman aku sekolah rendah dulu banyak giler katun2 ngan drama bersiri yang best gilak2.Setok boleh buat ngko melekat depan tivi duoplohpatjam ah!Tula pasai aku sekarang kene pakai sepek (read:spek!) Padanla ngan muke..kan?Ahahahaha.Terasa nak tengok cerita Meero Attack la pulok!"Somersault berpusiiiiiiiiing!" hehe



nota kaki : Agak2 dalam You Tube adoo dak?

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!