> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, February 28, 2011

What 'makes' my morning

Kalo hujung minggu aku sarat ngan macam2 acara,aktiviti CONFIRMlah senin(read:isnin) aku jadi blues isnin (read:Monday Blues)!Terasa berat giiiiiler mata nak buka pagi2.Liat giler nak berpisah ngan bantal...Ooooowh*sambil posing letak tangan atas dahi*




WaLOOOOOpun demikian,adalah sangat WAJIB untuk jejakkan diri ke opis."Hapa engko ingat engko BOSS????"Huwaaaa tensi.So camno nak kasik mata mak ni celik?Camno mak bertahan melayan,meredah jeng membawak diri ke opis then mengadap muke bos pulok dalam meeting???Meh rapat2 mak nak share satu secret..meh2



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
TADAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MY everlasting 'LOVE' 
Nescafe latte AIS!!!



Bole plak terselit cafe latte CB kat situ.Ini pun oke jugak but one thing manissssssssss norrr pada tekak aku.Kenoot 'gi'.Better stick ngan mocha es blended depa jak.Berbalik2 citer kopi peberet ai tadi.Pekena nescafe latte ais ni segelas pagi2,paling best time drive on the way gi opis or sebelom mengadap bossi,memang ar.TERUS terang benderang bak matahari mata mak!Celik.Cerah masa depan!Siap bole gelak sorang2.Oke tipu.Tapi inila saviour aku pagi2.Satu benda yang mampu me'rescue ranger' aku saban pagi..I LAP U kuat2la ar nescafe latte!Poeber n eber neber!^_^




Bukan dapat kasi aku 'terus malar' pepagi,sambil2 'menyelam bole gak minom air!'Bole masok contest.Best2x.Untung sabut menang..alhamdulillah!Dari ku buang sesaje...kan?Ni baru penutop tin tau.Kalo korang tengok tin kosong yang aku kumpol tuk recycle balik mau FHITAM..kot???So orang nestle,tamo ker appoint 'kipas susah nak mati' cam aku neh jadik spoke sepak person?Very da POTENTIAL oke*TETIBE*

1 comment:

apisv2 said...

slm kunjungan dan perkenalan..
dtg dr blog RM;)

blog apisv2

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!