> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 15, 2013

OOTD : TGIF katenyerrr

                                         

Pompuan...
Tadi time lunch menyinggah masuk Mark & Spencer nak beli digestive biscuit yang coating with milk cekelat tuk si abang nel.
Kebetulan ade promo buy 1 free 1..
Harusla memborong sat!Hihi.
RM7+ for 2 kott.
Good bargain kheeen?Korang silelah terjah yer!
Hihi

Pastu....terpandang plak cermin kat kiri kanan......ha nehla hasilnya!

Haha

Dasarrrr...kan?



Da jatuh chenta ekceli dengan Octavia in Navy Blouse dari thepoplook neh yang sebenarnya!
Hihi
Tu yang pantang nampak cermin tuh.
Wajeb selfie sat!
^_-



Terasa sangat osem lagi hensem bila pakai blouse ni dengan shawl kupu2 yang aku rasa suwiiit neh.


Selesa..sejuk..best besh!
TGIF sungguh!:p





Top : Octavia Blouse in Navy by thepoplook
Bottom : Dorothy Perkins black pants
Shawl : Beli kat budak opis
Shoes : Bonia
Handbag : LV Galleria GM



Hihi sekian Outfit Of the Day (OOTD) saya harini.
Ciaoo!


2 comments:

edlidza said...

sib baik x ikot.. klu x dah terjebak.... mahahaahahaha :P

cik puan apel said...

Apo yang ko nak terjebak derr.
Mak boli biskut jer kek Mark & Spencer nehh.
Ko bukan berkenan punggg

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!