> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, January 20, 2013

PD Dihatiku..kah?

Oke first of all,cerita da tahap basi cos last month punya cerita.During Danial still in his school holiday.Ekceli pi PD ni as memenuhi permintaan budak trauma yang berjaya disunatkan tempoh hari.Dalam sendu-sendan haritu lepas bersunat,ditanya nak pi mana *as "rasuah" sunatla kirenyer*..sempat dijawab si Abang Long Danial "Nak mandi kat PD"..bole?

So dalam jadi tak jadik...last minute arrangement jadikla jugak kami ke PD walopun da hampir lewat petang n afta ber"perang" berejam giler atas Highway Seremban!Determination people!Malaysia Boleh!*tetibe*

Kami gerak dari Gombak like 1+pm macamtu,siap berenti shopping berpuloh hengget tidbits n Dunkin Donuts kat Petronas R&R Seremban lagi!Kunun tamo makan KFC last2 shopping same jer rega macam beli KFC set untuk family!Dah beli barula nak menyesal...kheen?Aptblehla kalo benti kat R&R neh,nampak seeeeeeemua pun nak beli!

Kami jejak PD pun da dekat pukul 4pm!Port kebiasaan adelah di Teluk Kemang tapi memandangkan JEM yang tahap tak boleh nak tolerate dekat bulatan entrance PD tu,kami tibai ja mana2 pantai yang terdekat.Janji bole mandi!N bole pulak time tu hujan renyai2.Naseb sekejap,ko....Kalo tak da patah balik kot!Rejeki abang nel nak mandila neh.... 


BERITA TERGEMPAR : Baby terdampar di tepi laut!hehe.Agak terdamparla si Oppa ni...Tapi terdampar yang berjaga okeh.Bukan terbiar tahu!Kemahin kan si kenit ni berposing?Siap mengadap laut lagik.Paling xbley blah...berpayung!Dasarrrrr Putera Lilin uols! 


Haaaaa....nila "dayang" si Putera Lilin tuh.Sedia berkhidmat,anytimeeeeeee!Even,mata dah jadik mata panda akibat di"dera" si Putera kenit almost everynite yang bangun sesuka jiwa raga dia 2-3x satu malam -____________- Hamba redho...Redho itu pasrah...pasrah itu menyerah..tak gitu abang aaron?*tetibe*

Bolster bogel tu ade cerita taw.Ni mase dalam ketela.Si oppa ni bole plak menendang bolster diajatuh ke bawah car seat,kat tempat kaki tu.Apelagi...silala dibogelkan!


Nila si budak yang bersunat dan mengidam nak mandi laut.Hallah,hallah,hallah..omel2kan si abang nel neh?Nak masuk 9 tahun dah bulan 3 ni.Sangatttttla "ringan tulang" kalo bab menolong ibu dia kat umah *Alhamdulillah!*N jangan taktau..very the loving brotha okeh!^_^


Malas nak komeng gamba yang satu neh...bole?Korang agakla..kheen sape yang lagi eksaited nak mandi laut ni sebenarnyer ek?*Teeeeeeeet*


Bila si "Dayang" dah takder keja nak buat n bila Putera kenit dah start menunjukkan kebosanan berguling kat tepi pantai..apelagi CAMWHORERla bebeh!hehe Hobby ibu kott,so silala perturunkan ilmu kat si kemetot!Apepun OPPA mahu TERBANG! ^_^


Ini berposing kasik ramping...katenyer!


Macam sesuai pulak rasa nak letak caption cenggini : "Jangan bawa larik anakku....." 


Posing ramping lagi...kah?Kah kah kah


Cobaan mengajar si oppa berjalan atas air!


Dah hampir 2 jam berendam dalam air,harusla masing2 menggelupur carik makanan bila naik ke darat kheen?Mungkinkah ini yang dikatakan oleh abang nel bila si ibu sibuk pulak nak menimbang tara berat Roti Gardenia tu kat tepi laut dengan secara tiba2

"Ibu cepat sikit bole x?Abang lapoooo neh!"



Ouhhhh meng!Ponti sesat di tepi pantai!BEWARE!


Oke,i knew it.Jom kita muntah beramai2.Nope not kat tong sampah..tu tu kat muka ponti berkaca mata tdi..JOM!muahahahahahahahaha


Adelah satu pencemaran mata yang serius oke pakcik!Sikit punya lawo pemandangan kott,bole plak dengan selamba badaknyer pacik menyelit siap bertudung *apekah* dalam gambo saya ni.Wat r u doin pacik????Adooila

Nak crop sayang...so silala abaikan yer kengkawan!

Apepun,rasa pueh ati sangat dapat realisasikan permintaan si Danial before the school start.*wah tetibe spekangla pulok!*Yer kalo dah start sekolah,sah2 membizisla schedule mak,pak n anak opkos!

Kami setel mandi-manda posing,makan n segala by 6ish macam tu da start balik ke KL.Alhamdulillahla,perjalanan balik lancar xmacam masa datang.

Oke PD,till next time okeh?Tata!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!