> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, October 14, 2011

Ke laut.................yang paling dalam!

Lately ni mood berblogging aku sumpah asyikkkla ke 'laut'!
Ntah kenape aku pun payah nak describe.
Stress uools.
Asal bukak jer draft,klik jer new post ....BLANK!
Asal bukak jer draft,klik jer new post....BLANK!
Asal bukak jer draft,klik jer new post ....BLANK!

Acaner??

Kepala aku ni asiiiiiiiikla memikior nak tepek gamba kek.
Ciskek.Cokolet kek.Batik kek
Kek,kek,kek n kek!

Ape pun tak bley!

Hmmmmm
Kang aku tepek sokmo kat sini...takut korang plak muntah belahak.
Semua kekkkkkkkkkkkkkk ja...mampu??
Konfem korang  konpius satgi..
Ni belog masakan ker belog membebel??
Tetibe konflik identiti disitewwww
Hmmmmm

Mak nak bawak2 diri ni bertendangtenang over lunch yang panjang ni kejap.
Kite tengok ape hasilnye nanti eh *apekah???*
Sementelaah tu,bosan2 tarak menda nak buat kalu..korang pila jenguk belog YANG konfem belog masakan and seangkatan dengannya n LAGI SUWIT MUUUWIT kat sini eh.
Ciao! 

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!