> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, September 27, 2011

Homai homai

Tekezutttttt cimpanzi mak kejap tadi uols.Tenga2 check gmail.Refresh punya reperes keluar pulak email ni sekedepuk!Terus gegel macam kena serang parkinson bila nampak titel dia ada tulieh : Malaysia’s First Ever Blogger MasterChef !!M.A.S.T.E.R.C.H.E.F hoke M.A.S.T.E.R.C.H.E.F!!Pengsan...


Sudi2kanla men'gelik' untuk pembesaran bagai johan!hehe


SUMPAH!Sungguh mak tak sangka.Mak main2 jer time ni.Nak2 mak memang tenga giler membakor yang satu ni.Main gamble,kamikaze gitu.Memang tadek niat lain.Saja suka2 masuk contest nuffnanglah kire.Dalama naaa tak join ektiviti depa.Sekali mengena!Rejeki!Alhamdulillah...^_^


Seronok,seronok jugak.Tapi lepas tergedik2,terlompat2 soploh dekat menet(dalam hati jerla pon) tadi,otomatik lepas 3ploh saat kendian whole system mak jadik kejung!GEGEL weyh!Sabtu ni kott SEMIFINALS nya!Dah sudah!Aper mak nak masak?Nak gune recipe maner?Ape bahan depa sediakan?Berapa lama pulak masa depa kasik?



Haadoiiiiii FHITAM terus!



Ala tapek.Kire2 mak da dalam TOP 40 la ni..kankankan???? *LEMPANG* 'Busuk2' pun yang bawah ni memang dah sah dalam tangan.. *hidung angkat tinggi sikit*

"All forty (40) bloggers chosen to participate will receive exclusive Hong Leong Credit Card merchandise + MasterChef pendrive (4GB) + cooking mittens + T-Shirt"

Jadikla dari tadek langsung,kheeeeen!

9 comments:

DaZzlingLilLy said...

wah...hebatnya..gud luck..masak sedap2 nnt eh

cik puan apel said...

Ishhh bese2 jer.Thanks awak :)

•♥• RR •♥• said...
This comment has been removed by the author.
•♥• RR •♥• said...

woww weee.. good luck linda ;)

cik puan apel said...

Thanks RR! ^_-

Dharm said...

Beb, nice meeting you today at Blogger MasterChef!! Your dish memang looks so good!!

InaAchik said...

dan sape sangka dpt voucer minyak rm100 dari BP! Berbaloi baloi yuuuuu!!! ;)

hai... kenal kat luar dulu baru jmp blog.
me: pesaing sihat yg kecundang: Cik Kaki :)

Mah@mahu said...

Waaaa bukan rezeki kita tak apa tahun depan leh cuba lagi ok insyallah.... dpt kenal blogger2 hebat kat sana best lah uoll...

cik puan apel said...

Hi bro Dharm!

Nice meeting you as well,rival.hehe
Your dish pun aper kurangnya.^_-



Ina Achik @ Cik Kaki,

Tula kan?
Takpe kata for fun.
Yang penting dapat tambah kawan..kan?


Mah@mahu!

Mr.Lava Lava..(hehe u know yla kan?)
Betul,setuju ngan awok.
Paling syiook dapat kenai2 blogger lain secara LIVE..mahai u!

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!