> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, March 03, 2011

Hari ini dalam sejarah..


Cepat betul masa berlalu..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tepat pukul 8.01pm, malam ni 7 tahun yang lalu..
Selamat lahirnya Muhammad Danial Hakim "ikot tingkap".
Kemain awak lagi ya,takmo 'keluar2' eventho dah due 9 hari..
Syiok eh duduk dalam perut ibu?^_^.
.
.
.

.
.
.
.
.
..
.


.
.
Rindu betul nak peluk cium awak time2 ni..'GERAM'!
^_^


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Terasa macam baru semalam ja sambut first birthday awak,dak..

 

"Takde lain yang ibu harapkan selain dari
kesihatan,kegembiraan dan kesejahteraan hidup awak..dunia akhirat,AMIN."

2 comments:

dee ridzuan said...

memang cepat masa berlalu beb! kejap je anak dah besar kan? tapi seronok per tambahan bila si anak dah sekolah...

bila nak tambah? hik..

apples,dia.. said...

Dee..

Tula,memang cepat naaa masa berjalan.Sedarx dah sekolah..rindu zaman2 dia baby..

Nak tambah?Dah ready,just takda rezki gi..kot

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!