> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 28, 2011

Empire Shopping Mall's tragedy..

Pagi2 tadi bos aku jadik havoc dengan tibe2.Kepochik semacam dia pagini.. "Empire collapsed!" cakap dia sambil pegang henpon yangbukanbelekberi.Aku dengan si masdot dah tercuak..HAPE?????? Yerla dekat kott dengan opis tempat kami selalu 'bermain2' tuh..selain Subang Parade *mainLAH sangat..kheeen*

Tapi serius macam tak pecaya.Kennot be lah collapse.Nampak jer dari sini.Wujud lagi jer bangunan hotel depa yang kat ateh tu..gugel punya gugel,tiba2 bos si masdot pun bagitau.. "Its not collapsed,explosion!" Bos aku pun mai bagitau balik benda yang sama.Dan2 tu betulkan setetment kepochik dia.SAH memang explosion!4 injured.Teruk oke.Ni antara yang aku jumpa kat staronline n kat blog gavin pagini.Kesian ngko..


Menurut sumber,kejadian ni berlaku jam 3pagi tadi.


Pictures of the incident last night courtesy of Blog Gavin

The scene after the blast. Pix courtesy of Goh Chien Hui


The scene after the blast. Pix courtesy of Goh Chien Hui

Naseb ko benda ni jadik malam bukan time siang or worst during LUNCHTIME!Aku tak bleh imaginela kalo kejadian ni happened during their operation's time!Seriauuuuuuuuu...

Aku jadik sedih siotttt.sobsobs
Nampak x kopibin aku kat sebelah Italiannies signboard tu?
Terpalit same!-________-Huwaaaaaaa

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!