> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, May 09, 2013

Aku sanggup..

Day 2..or shall I say day 3?
Yupe.
Its almost 3 days,oppa kena campak :( atopun name lain dia virus measles.
Cuak.
Mau tak..
1st ever experienced kot!
1st time noticed was masa amek oppa dr umah babysitter selasa lepas.Menjerit kejapla aku dlm keta cz nampak bintik2 merah byk giler kat tepi muka n paler oppa..
:(

Sumpah CUAK coz tak penah jadi kat aku or Danial kena campak! Cluelesslah!
Trus rush g kinik.
Keciwa n frustrated giler bila doc bole cakap..bukan campak cos oppa xdemam....bleh??
Most proabably rashes tu...
Kejadahnya!

Giler ape!
Bintik2 merah da all over oppa punya badan kott.
Nasebla instinct mak2 aku ni kuat.Aku dulikkan ckp doc tu n gugel all  about campak.
From simptoms to remedy.
Images..segalalah!
Stress..but luckily ade opismate yg prihatin bagi tips, do n donts.

All is well..in sha Allah!
Ouh btw,aku memaksakn diri bercuti n jadi domestic goddess till esok.
Meaning 3 hari  on EL
Ada yg tanya.."Lamanya..cuti"? Aku jawab....
"Demi ANAK.."
N tak mustahil one day aku jawab lagi..

"BERHENTI KEJA  terus pun aku sanggup!"

Family comes FIRST, FOREMOST people..period! :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!